02.03.2022
De ziua fiicei sale a mai salvat o viata! Campania „Moane pentru Lia” initiata de Svetlana Sainsus a adunat 14 mii de euro in mai putin de o zi. Vezi ce aniversare deosebita a avut micuta - FOTO/VIDEO

Este o mama fericita si implinita, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Svetlana Sainsus a sarbatorit la inceput de primavara aniversarea fetitei sale - Lia, care a implinit frumoasa varsta de doi anisori.

Multe felicitari, cuvinte calde si urari de bine au asaltat ieri Instagramul co-fondatoarei caritate.md Svetlana Sainsus. 

Frumoasa mamica s-a bucurat din plin de o petrecere in sanul familiei organizata pana in cel mai mic detaliu pentru fiica sa. Aniversarea micutei a fost una deosebita, avand un decor de poveste in stil acvatic, iar tortul a completat perfect acest peisaj unic. 

A nascut in prima zi de razboi! Povestea unei familii din Ucraina care a ajuns in Moldova, iar fetita lor, Olivia e cea mai mica refugiata din tara noastra: „In ziua in care toti ucrainenii se gandeau la moarte, in familia noastra a aparut o mica viata” - VIDEO

Cunoscuta pentru bunatatea si miile de campanii de caritate organizate, Svetlana Sainsus nu a uitat nici in aceasta zi de faptele bune, care fac oamenii mai putin norocosi ca noi fericiti. 

De ziua Liei, mamica acesteia a indemnat rudele, prietenii si urmaritorii din mediul online sa doneze pentru Mihaela, o fetita cu transplant de inima, o inima artificiala. Aceasta e nevoita sa mearga intotdeauna cu un rucsac in care poarta bateriile de la inima, daca acesta este furat sau bateriile se sting ea nu mai poate supravetui. Anterior pentru aceasta s-a colectat o suma de 200.000 de euro. Venita acasa, Mihaela a cazut si si-a spart dintele, iar uterior a avut parte de o hemoragie severa din cauza careia a ajuns in reanimare. De la aceasta cazatura starea fetitei s-a agravat. Astazi fetita urmeaza sa fie transportata la Istanbul. Pentru plecarea sa cu avionul au fost necesari 11.000 de euro. 

Campania a reusit in doar doua ore sa colecteze peste 2000 de euro.

„Pentru voi copii oricand

Fie pace pe pamant

Fara pace nu e mama

Fara pace nu e tata” a scris Svetlana intr-un video in care apare fiica sa. 

Lia a purtat o rochita cu porumbei cu un mesaj special care a indemnat la pace.

Interpreta ucraineana Maruv - ingrijorata pentru bebelusul pe care urmeaza sa-l aduca pe lume: „Toate gandurile mele in acest moment sunt la...” - FOTO

„Primavara mea. La multi ani universul si sufletul meu. Esti visul meu atins cu mana si rugaciunea mea auzita si dovada ca Dumnezeu ma iubeste  Sa ne fie octrotiti toti copilasii si sa traiasca toti mereu in Pace 2 ani de Lia” a mai scris Svetlana.

Invitatul special si prietenul de suflet al Svetlanei, Gabriel Nebunu a incantat cu piese emotionante si a facut-o intr-un final pe Svetlana sa lacrimeze.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie