09.10.2024
Moment neașteptat în studio la „Gusturile se Discută”! Iulia Deliu a fost emoționată până la lacrimi de ziua ei de naștere: „La cei 34 de ani, mă simt împlinită” - VIDEO

Iulia Deliu a mai adăugat un trandafir la buchetul vieții. Prinsă în filmările pentru „Gusturile se Discută”, prezentatoarea a avut parte de o surpriză pe platoul de filmare, pregătită de către fetele din redacția „O Seară Perfectă”. Dacă i-a plăcut sau le-a alungat, vezi în articolul de mai jos. 

A izbucnit în plâns când le-a vazut, iar așa fetele și-au dat seama că surpriza le-a reușit. Iulia Deliu nu s-a așteptat să le vadă în platoul emisiunii „Gusturile se Discută”.

„De ziua mea muncesc, alături de echipa de la <<Gusturile se Discută>>, cum îi numesc eu, a doua mea familie. Aveam o notă de nostalgie că nu o să reușesc să fiu în redacția <<O Seară Perfectă>>, mă gândeam că o să mă întâlnesc cu toți colegii mâine, dar uite că au venit colegii la mine. Eu pregăteam bucătăria, mi-au dat lacrimile, nu m-am așteptat și vă mulțumesc din suflet pentru că, v-ați gândit în această zi la mine, că sunteți alături de mine. Fiecare membru din familia noastră este important pentru mine”, a spus Iulia Deliu, prezentatoare PRO TV.

Ion Paladi și-a pus papion și costum pentru noul său videoclip! Cum sună prima piesă de muzică ușoară a interpretului, dar și ce rol are soția lui, află astăzi, la O Seară Perfectă - VIDEO

„Nu-mi pace să-mi sărbătoresc ziua de naștere, dar când văd câți oameni mă sună, mă felicită, îmi lasă mesaje, urări, parcă îndrăgesc mai mult această sărbătoare”, a continuat Deliu.

Pezentatoarea PRO TV, Anișoara Loghin, a spus: „Știam că azi nu va fi cu noi pentru că, avea filmările la <<Gusturile se Discută>>. Noi încercăm să nu uităm de ziua niciuneia dintre noi, respectiv, așa s-a născut ideea, dacă nu vine Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed”. 

Între cele două prezentatoare, s-a creat o legătură specială. Anișoara o ajută pe Iulia chiar și atunci când ea nu cere asta: „Asta se numește un sentiment sincer, curat, de amicie, de colegialitate, pe care ea a reușit să-l trezească în mine. Iulia este zodia balanță, iar eu îi doresc asta din tot sufletul, să aibă în viața ei, echilibru. Deja nunțile, mirii, sunt vise de prințese”.

„M-am pregătit, am zis că o să-i cânt, o să vin cu veselie. La un moment dat, am văzut-o că a început să plângă, iar vocea mea a început a tremura. Avem o relație foarte frumoasă, țin la ea foarte mult, este un om cu un suflet extraordinar, o iubesc și îi mulțumesc că este prietena mea”, a spus Laurenția Coptileț, interpretă.

Gabriel Nebunu adună moldovenii de pretutindeni! Cu steaguri în mână şi chipul artistului imprimat pe tricouri, aşa şi-au făcut apariţia câţiva moldoveni pe aeroportul din Chişinău: „Jumătate de succes este garantat” - VIDEO

Și dacă tot erau în timpul filmărilor, nu au ezitat să o felicite colegii ei, Anatolie Melnic şi Petru Chicu, dar şi invitata emisiunii, Natalia Duminică.

Anatolie Melnic a notat: „La mine în calendar sunt scrise doar nunțile, ziua de naștere a soției, a Kameliei și a Iuliei. Îmi pun alarma cu o săptămână înainte, sunt conștient că trebuie să-i cumpăr cadou. Cadoul e pe drum, din păcate cei din Singapore au întârziat cu poșta, e un cadou mare, o să vină o caracatiță cu tentacule. E un duet de la care mă așteptam să fie mai rău la început, dar Iulia este o fată care vrea să muncească, Iulia este o fată care iubește Pro TV-ul, dacă iubește Pro TV-ul, mă mai iubește și pe mine. Îi transmit salutări, să crească mare, să asculte de mine pentru că, mereu sfaturile mele o să și le aducă aminte mai târziu”.

„Sărbătoarea e în toi, toți sunt cu zâmbetele pe față și asta face Iulia mereu. Dacă apare la emisiune și în studio, face ziua mai veselă”, a menționat Petru Chicu.

Te trec fiorii! Ana Cernicova și-a impresionat fanii cu o piesă nouă, scrisă de logodnicul ei. Cătălin Lungu: „ Trist, dar...” - VIDEO

De asemenea, dansatoarea Natalia Duminică a spus: „Eu mă bucur că sunt alături de ea și o iubesc foarte mult, vreau să-i urez multă bucurie în viață, să fie mereu la fel de luminoasă, strălucitoare, sănătoasă, oricât de banal nu ar fi și să fie alături de noi. Eu cu ea am trecut prim multe, de la bun început”. 

Surprizele de ziua Iuliei Deliu au început la miezul nopții, iar prima felicitare a venit de la Eva, fiica acesteia. „Fetița mea a fost cea care m-a felicitat prima, la ora 00:00. Eva a strâns bănuți, are săptămânal un buget pentru școală, iar din ei mi-a cumpărat mie un cadou. Făcea efort maxim să nu adoarmă până la 00:00, pentru a fi prima care mă felicită. Când eu practic dormeam, ea a venit și mi-a cântat, a fost extrem de emoționant”, a povestit Iulia. 

„Următorii care m-au felicitat au fost Gabriel Nebunu cu Laurenția. Recunosc, la cei 34 de ani, mă simt împlinită, iar ce îmi doresc e să fie pace și liniște în lume, iar celelalte, cu sănătate, o să le reușim pe toate”, a explicat sărbătorita. 

SURSĂ FOTO: Instagram/ iulia.deliu

Articole din aceeasi categorie