09.10.2024
Te trec fiorii! Ana Cernicova și-a impresionat fanii cu o piesă nouă, scrisă de logodnicul ei. Cătălin Lungu: „ Trist, dar...” - VIDEO

Toamna este o adevărată inspirație pentru soprana Ana Cernicova care a lansat recent piesa „Cea mai tristă toamnă”. Vezi în articolul de mai jos cum sună aceasta.

„Astăzi este ziua! Premiera piesei <<Cea mai tristă toamnă>>. Este deja pe YouTube”, a menționat interpreta pe social media.

Și Cătălin Lungu a venit cu un mesaj pe Facebook: „Un cântec de despărțire. Trist, dar îmi place! Am scris și eu niște versuri la el”.

Muzica pentru piesă a fost compusă de către tensomusic, iar versurile au fost scrise chiar de logodnicul acesteia, actorul și maestru în artă, Cătălin Lungu.

„E cea mai tristă toamnă / E cea mai tristă zi / Din câte au mai fost / Și câte vor mai fi”, cântă Cernicova pe refren.

Cunoaște-o mai bine pe Iuliana Maranciuc! 6 curiozități despre prezentatoarea știrilor PRO TV - VIDEO

Fanii au rămas plăcut surprinși de noua melodie și au venit cu zeci de reacții în secțiunea de comentarii: „Felicitări pentru vocea superbă și versuri profunde”, „O simbioză perfectă între voce, versuri și ritm”, „O profunzime în versuri ce îți taie respirația”, „Când ești fericit asculți muzica, când ești trist asculți versurile”.

Pavel Stratan, mesaj emoționant de ziua fiicei lui! Câți ani a împlinit Cleopatra, dar și ce imagini rare a postat interpretul - FOTO/VIDEO

Ana Cernicova este una dintre cele mai cunoscute și apreciate soprane de la noi din țară. Ea a fost căsătorită cu Valentin Uzun și este mama unei fetițe pe nume Amelia. În prezent este logodită cu actorul și maestru în artă, Cătălin Lungu.

Oleg Spînu, interviu în exclusivitate după audițiile pe nevăzute de la Vocea României! De ce a ales să meargă în echipa Irinei Rimes, dar și cum a fost experiența - VIDEO

SURSA FOTO: FACEBOOK

Articole din aceeasi categorie