09.10.2024
Gabriel Nebunu adună moldovenii de pretutindeni! Cu steaguri în mână şi chipul artistului imprimat pe tricouri, aşa şi-au făcut apariţia câţiva moldoveni pe aeroportul din Chişinău: „Jumătate de succes este garantat” - VIDEO

Concertul lui Gabriel Nebunu adună moldovenii de pretutindeni. Cu piesa „Hai la mulți ani” pe fundal, cu drapelele ţărilor de unde vin şi cu chipul lui Gabriel imprimat pe tricouri, aşa au ajuns acasă primii spectatori la concertul interpretului. Cu mari emoţii, artistul i-a întâmpinat personal la aeroport, iar cum a fost momentul, vezi în cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

Spania, Italia și Belgia, anume din aceste ţări au venit primii spectatori la concertul lui Gabriel Nebunu. Cu mari emoţii, interpretul a venit să-i întâmpine personal. „Eu sunt așa de emoționat. Belgia, Spania, Italia... Au postat cum vin cu drapelurile, cu tricouri. Oamenii au lăsat lucrul. Tu îți dai seama? Au chiuit în Aeroportul din Belgia. Să ai așa oameni la spectacol, deja jumătate de succes este garantat. Publicul este nebun, ca și cel care cântă, de altfel. Acesta a și fost scopul, să-i adun pe toți acasă. Vin foarte mulți de prin Dubai, Grecia, America, Canada. Astăzi au venit primii oaspeți. Am zis că trebuie să-i întâlnesc eu pentru că, într-adevăr s-a muncit”, a menționat Gabriel Nebunu, interpret.

Cunoaște-o mai bine pe Iuliana Maranciuc! 6 curiozități despre prezentatoarea știrilor PRO TV - VIDEO

Chiuind şi cu steagurile ţărilor de unde au venit, aşa şi-au facut apariţia primii spectatori. „Noi suntem pregătiți cred că mai mult de-o lună. De-o săptămână nu mai dormim deloc. El a reușit să ne aducă acasă și nu doar pe noi”, a spus Svetlana Ciobanu, moldoveancă stabilită în Belgia. „Eu vin din Italia și vreau să vă spun că în momentul în care am aterizat am simțit niște emoții plăcute pentru că, am venit pentru persoana care a născut un talent în Republicii Moldova. Pe 10 octombrie, noi vom culege din toată frumusețea lui. Îl iubim”, a adăugat Tatiana Andrei, moldoveacă stabilită în Italia.

A plecat în Italia pentru viitorul copilului ei și a ajuns proprietara unui restaurant de renume mondial! Povestea Raisei Candu: „ Într-o zi au venit niște prieteni de-ai proprietarului, au deschis ușa și...” - VIDEO

„Vin din Spania, dar am făcut o escală la Bruxelles și de acolo la Chișinău. Nu-l conosc personal, îl văd pentru prima dată, dar m-am îndrăgostit din momentul în care l-am văzut”, a spus Elena Șarpe, moldoveancă stabilită în Spania.

„Am venit pentru Gabriel Nebunu, deoarece îl iubim foarte mult. După concert plecăm, noi am venit special pentru el”, a explicat Tatiana Butuc, moldoveancă stabilită în Italia.

Şi, bineînţeles, nu s-a trecut fără muzică.

Articole din aceeasi categorie