22.02.2022
Moment frumos la O Seara Perfecta! Baietii de la Akord au dansat si s-au distrat alaturi de Anisoara Loghin - VIDEO

Saptamana a inceput cu doi baieti frumosi si talentati. Igor Sirbu si Eduard Malareu sau, cum ii cunoastem noi mai bine, formatia „Akord”, au venit in platoul emisiunii „O Seara Perfecta”, pentru a-si prezenta noul sau album muzical, intitulat „Unde, unde”. Tinerii au discutat mai mult despre noile sale piese, au glumit, au dansat si s-au simtit bine in platoul serilor perfecte, iar Anisoara Loghin, fiind o gazda perfecta, i-a sustinut si a fredonat piesele lor alaturi de ei. 

De fiecare data cand lanseaza o noua piesa, baietii vin si cu un concept nou, iar aceasta data nu a fost o exceptie. „Ii multumim mult lui Catalin Botezatu, este o tinuta marca lui. De fapt, aceasta tinuta am avut-o la concertul nostru din decembrie, unde am lansat si CD-ul si a fost una din tinutele care au fost cel mai apreciate”, mentioneaza Igor Sirbu, artist. 

„Ne simtim foarte bine intr-o tinuta total black”,spune Eduard Malareu, interpret.

De obicei, artistii mai des lanseaza albume muzicale, pentru sine, ci nu doar pentru a le vinde si a face bani. „Suntem abia la inceput, insa deja avem cereri. Eu cred ca orice artist care aduce muzica buna are publicul sau fidel, care este gata sa procure in orice moment acest album. Albumul este si digital, il puteti gasi si pe iTunes si pe toate platformele digitale, dar totusi noi ne-am dorit ca sa il simtim fizic, sa il putem oferi cuiva in dar”, spun interpretii. 

22.02.2022 - moment de cotitura pentru soarta! Numerologul Ala Andon iti spune cum te poate influenta aceasta zi, dar si practicile pe care trebuie sa le faci - VIDEO

„Dar si cu platformele digitale tot nu e sigur, caci se stinge lumina si gata nu mai poti asculta muzica noastra”, a glumit Eduard. 

Toate aceste platforme sunt cu plata, insa dupa cum spun artistii, piratarea acum este in top si din acest motiv au de pierdut multi interpreti. „De fapt, deja merge tentinda spre a oficializa, spre a gestiona corect piesele lansate in platforme. Bani se fac, dar mai mult artistii de plan international fac bani grei”, mentioneaza Eduard. 

Toate piesele lor sunt licentiate si totul este oficial. „La noi fiecare piesa este licentiata si oficiala, avem drept de autor pentru fiecare melodie. Ne bucuram foarte mult ca suntem printre artistii care isi pot permite acest lucru. Multumim mult producatorului, caci el mereu se ocupa de licentiarea fiecarei melodii, inainte ca ea sa fie lansata si o publica pe platformele oficiale. Acest lucru iti ofera tie ca artist o siguranta, pentru ca te poti trezi cu surprize de care vrei. Iti dai seama, chiar si aceste piese din noul album, daca nu ar fi licentiate, atunci pot aparea surprize de care vrei”, afirma Igor Sirbu.

In piesa „Prea departe”, multa lume spune ca se regaseste, deoarece are un sens foarte adanc. „Eu imi permit sa zic ca nu am avut in viata momente in care nu am stiut unde sa merg. Mi se pare ca tot ce s-a intamplat pana astazi in viata a fost bine. Dar, in fiecare zi sunt decizii, provocari, situatii in care trebuie sa decizi dreapta sau stanga. Atunci cand nu stiu ce sa fac, eu ma gandesc mult inainte ca sa fac ceva si nu iau decizii rapide. Mie mi se pare ca tot ce am facut pana astazi, am facut corect, daca sa fac o retrospectiva in timp, eu nu am regret pentru ceva” a spus Igor Sirbu.

Viata noastra este consecinta alegerilor noastre, iar Eduard spune ca inca mai are mult inainte, pana a ajunge la o rascruce. „Eu inca nu am ajuns la o rascruce. Din fericire, eu mereu am o senzatie ca cineva are grija de mine. Nu pot sa spun ca sunt intr-atat de smecher ca sa imi reuseasca totul. Sunt momente de esec, insa pana acum eu am mers mereu pe un drum drept”, mentioneaza Eduard Malareu.

Tineri si nelinistiti. La cati ani s-au casatorit si cum aratau sotii Maxian in ziua nuntii. Vezi fotografia publicata de Tatiana in mediul online - FOTO

Totusi, ambii baieti, la fel ca toti oamenii, au diferite stari, si mai bune, dar si mai rele. „Uite azi a iesit soarele. Eu sunt omul caldurii si cand am vazut acest soare, am zis ca astazi totul va fi minunat. Dar intr-o zi cand ploua si e vant, efectiv nu vreai sa iesi din casa”, spun artistii.

In zilele in care se simt prost si au o stare emotionala, pe ei ii ajuta: „Una dintre persoanele care reuseste sa ma echilibreze emotional este mama. Acest lucru il spun cu toata increderea. Mama este catalizatorul emotiilor si mereu cand ceva nu imi reuseste, ma enervez, mama gaseste cel mai corect argument”, mentioneaza interpretul Igor Sirbu. „In ziua de azi, depresia este foarte des intalnita. Oamenii din ziua de azi sunt mai tristi, din cauza ca au de toate. Am si eu stari de tristete si mai bine decat eu singur, nu ma ajuta nimeni sa ies din aceste stari. Pana nu stau eu singur si imi aranjez toate gandurile din cap, nu imi reuseste”, a spus Eduard Malareu.

Este intr-o relatie si se considera o persoana implinita! Vezi ce admira cel mai mult solistul trupei „The Motans”, Denis Roabes, la o femeie, dar si care este notiunea fericirii din perspectiva sa - INTERVIU

Pentru piesa „Unde, unde” a fost facuta si o traducere in limba germana, una dintre cele mai complicate limbi din lume, insa baietii spun ca nu a fost foarte greu sa invete cuvintele. „Aceasta a fost propunerea din partea Dj-ului Furled. El a venit cu initiativa si cu textul tradus. Noi am facut niste ajustari si ne-a reusit. Pentru a avea o pronuntie corecta, am lucrat cu toata echipa. Atata timp cat ai auz muzical, nu e asa de greu. E mult mai usor sa pronunti cu accent orice limba”, mentioneaza artistii.

Iar pentru final, interpretii au cantat piesa „Noaptea tarziu”, o melodie energica, dinamica, pe care nu o poti asculta fara sa dansezi. Asta si a facut prezentatoarea emisiunii Anisoara Loghin. Au dansat si au cantat impreuna si s-au veselit de minune.

Sursa FOTO: Facebook

Articole din aceeasi categorie