22.02.2022
22.02.2022 - moment de cotitura pentru soarta! Numerologul Ala Andon iti spune cum te poate influenta aceasta zi, dar si practicile pe care trebuie sa le faci - VIDEO

Astazi este o data speciala, numita si palindrom, iar ce spun numerologii despre insemnatatea acestei zile a aflat Iulia Deliu in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Numerologii afirma ca aceasta zi incredibila care poarta denumirea si de oglinda ar putea fi un moment de cotitutra pentru soarta fiecaruia dintre noi, mai multe insa a povestit numerologul Ala Andon.

Horoscop 22 februarie 2022. Zodiile care vor avea parte de un castig financiar neasteptat

„Intr-adevar, din punct de vedere astrologic si numerologic este o data mistica. Asta deoarece avem sase de doi, dar daca ne uitam in calendarul lunii sunt opt de doi, si el ne spune ca este vorba despre karma si ca a venit timpul sa raspundem pentru lucrurile facute. Atatia doi pot insemna parteneriate, isterie, intuitie, principiul dualitatii etc.. ”, atentioneaza Ala.

Aceasta a mai povestit ca trebuie sa avem atentie maxima la partenerii nostri si de relatia in care ne aflam si totodata sa ne concentram pe lucrurile spirituale si mai putin pe cele materiale.

Tineri si nelinistiti. La cati ani s-au casatorit si cum aratau sotii Maxian in ziua nuntii. Vezi fotografia publicata de Tatiana in mediul online - FOTO

Ala spune de asemenea ca pentru ceremoniile de tip - cununie sau nunta trebuie sa fim mult mai atenti si sa ne concentram atentia pe controlul emotiilor.

Numerologul considera ca ar fi favorabil sa incepem aceasta dimineata cu exercitii fizice si meditatii, dar si cu maxima recunostiinta pentru oamenii pe care ii avem langa noi si pentru tot ce ne ofera universul. 

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie