21.02.2022
Este intr-o relatie si se considera o persoana implinita! Vezi ce admira cel mai mult solistul trupei „The Motans”, Denis Roabes, la o femeie, dar si care este notiunea fericirii din perspectiva sa - INTERVIU

Este urmarit si apreciat de mii de fani atat din Republica Moldova cat si din Romania. A devenit cunoscut datorita unor piese precum „Versus”, „Tu” sau „Jumatate Stai”, iar mai apoi succesul nu l-a mai parasit. Solistul trupei „The Motans”, Denis Roabes a oferit un interviu exclusiv pentru perfecte.md unde a vorbit despre provocari, sustinere, inspiratie, dar si viata persoanala.

Cand ai inteles ca muzica este adevarata ta pasiune?

„Cred ca in momentul in care am simtit cum acordurile pe care le cantam la chitara imi schimbau chimia din corp.”

Cine sau ce te inspira sa scrii versuri?

„Orice are viata. :)”

Care sunt cele mai dificile provocari cu care te-ai confruntat la inceputul carierei? Dar acum?

„Odata ce am decis ca voi face ceea ce iubesc, ca voi face muzica, orice provocare mi s-a parut ca fiind doar cate un pas inainte. La inceput, totul a fost o provocare. Probabil primele concerte si aparitii pe scena au fost cele mai intense, iar in aceasta perioada le duc lipsa.”

Ai visat sa atingi un succes atat de mare atat in Moldova cat si in Romania?

„Eu am visat sa fac muzica si sa fiu fericit. Succesul e un bonus foarte placut.”

S-a nascut la Chisinau, dar a ajuns asa joace in „Star Trek”. Actorul celebru din SUA, Boris Lee Krutonog a dezvaluit cum e sa fii un star american si care sunt planurile sale - VIDEO

De ce ai decis sa-ti dezvolti cariera artistica anume in Romania?

„Nu a fost neaparat o decizie, pur si simplu asa s-a intamplat. Cand am decis sa fac muzica, nu aveam un plan bine stabilit dinainte, cred ca planurile nu prea functioneaza in astfel de cazuri.”

Cat ai investit in prima ta piesa?

„Foarte mult. Foarte mult suflet.”

Cine te-a sustinut atunci cand ti-ai inceput cariera?

„Familia si prietenii mei, publicul si echipa minunata de la Global Records. Daca stau sa ma gandesc, tot Universul m-a sustinut.”

Esti intr-o relatie?

„Da.”

Diana Voevutki - in gura lumii! Cum a raspuns designerul comentariilor carcotase si mesajelor negative: „Cautati-va de treaba voastra voi cei care imi numarati casniciile mele” - VIDEO

Ce admiri cel mai mult la o femeie?

„Sunt mai multe lucruri, dar probabil simtul estetic.”

 Cariera reprezinta un obstacol pentru viata ta personala?

„Nu, nicidecum. Ba chiar dimpotriva. Am norocul de a avea in jurul meu oameni care ma motiveaza si a caror sustinere este foarte importanta pentru mine si cariera mea.”

Ce inseamna fericirea?

„Ceva foarte simplu, dar in acelasi timp nu atat de usor de atins - pace si armonie cu propria-ti persoana.”

Ce detesti cel mai mult la o persoana?

„Nu stiu daca detest ceva in viata, sunt doar unele lucruri care-mi displac. Lipsa autenticitatii cred ca ma deranjeaza uneori la alte persoane.”

Este invingatoare in lupta cu cancerul, iar povestea ei este urmarita de milioane de oameni pe TikTok! Ecaterina Gurscaia a povestit succesul pe aceasta platforma si povestea sa cu happy end - VIDEO

Care este cel mai mare regret pe care il ai?

„Nu am regrete, viata este prea scurta pentru asta. ”

Care este cel mai mare defect al tau?

„Ohh, cat timp ai la dispozitie?”

Dupa ce motto te conduci in viata?

„Depinde de zi. Zilnic am un alt motto, depinde de stare.”

Articole din aceeasi categorie