26.03.2023
Moldovencele Nadejda Crajevschi si Irina Sciogoleva au impresionat publicul cu vocea lor la Romanii au Talent - VIDEO

Nadejda Crajevschi si Irina Sciogoleva sunt mama si fiica si au venit la Romanii au talent sa incante publicul cu vocile lor.

Irina are 47 de ani si este angajata a „Teatrului National de Opera si Balet” din Chisinau. Este solist de 24 de ani , perioada in care a avut sute de spectacole. Canta de la 6 ani si a studiat Conservatorul, insa, in paralel, a facut si Facultatea de Limbi Straine cu specializare in limba engleza. In acest moment preda si cursuri private de engleza.

A fost casatorita si are o fata 21 de ani,  pe Nadejda, cea cu care imparte scena in aceasta seara.

Are o relatie extrem de frumoasa cu fiica sa. Pe Nadejda o lua mereu la repetitiile de la teatru pentru ca nu avea cu cine sa o lase. Povesteste despre Nadejda ca ii stie toate operele, asa s-a si indragostit de muzica.

Anda Vaciu, o voce sensibila pe scena de la Romanii au Talent: „Ai cantat din suflet” - VIDEO

Momentul lor artistic i-a impresionat pe jurati, acestea primint patru de Da: „Este evident ca va bucura fiecare succes al copilului dvs. Asta e cel mai important lucru pe care l-am vazut pe scena. Sa poti face ceva cu copilul tau si sa iti dai seama ca el avanseaza, avanseaza si la un moment dat ajunge la acelasi nivel cu toate, ba poate pe alocuri sa te depaseasca.”, le-a transmis Dragos Bucur.

Sofia Corona, o voce plina de emotie si candoare pe scena la Romanii au Talent: „M-a dus asa intr-o poveste” - VIDEO

Vezi video aici!

Articole din aceeasi categorie