24.03.2023
Sofia Corona, o voce plina de emotie si candoare pe scena la Romanii au Talent: „M-a dus asa intr-o poveste” - VIDEO

Sofia Corona s-a nascut si a crescut in Italia, dar e botezata in Romania. Toate vacantele si le petrecea in Romania la bunici si la unchiul ei care este preot. 

Sofia a inceput sa cante inca de mica, pe cand inca nici nu stia sa vorbeasca corect. Incerca mereu sa cante ce auzea la desene. Cand Sofia avea 3 ani, unchiul ei, preot si fost tenor, i-a indrumat pe parinti sa faca ceva cu Sofia. La 5 ani a fost inscrisa la cor si de acolo a inceput adevarata dragoste.

Fosta campioana Europeana la gimnastica, Amelia Racea s-a reprofilat si a descoperit in echilibristica un nou tel. Aceasta i-a impresionat pe juratii de la Romanii au Talent cu momentul ei - VIDEO

A participat la zeci de concursuri in Italia care i-au dat incredere in ea.

A ajuns sa cante in fata Papei Francisc. In urma unui concurs a fost invitata de catre organizatori sa cante alaturi de alte doua fetite si pentru ea a fost o mare onoare. Isi aminteste de momentul in care Papa a intrat in sala si s a facut liniste. Ii este greu sa descrie momentul si emotiile prin care a trecut atunci.

A decis sa participe la Romanii au talent deoarece iubeste „tara mamei ei”.

Adrian Mircescu are un talent innascut de a canta la pian. Vezi cum a evoluat acesta pe scena de la Romanii au Talent: „E o poveste ce faci acolo” - VIDEO

Momentul sau muzical a ridicat publicul si juriul in picioare, acestia fiind impresionati de talentul ei incredibil:

„Vocea ta are o candoare iesita din comun, m-a dus asa intr-o poveste. Ai o voce superba de-a dreptul si mi-a placut foarte mult momentul tau din seara asta.", a spus Mihai Bobonete.

Articole din aceeasi categorie