26.03.2023
Anda Vaciu, o voce sensibila pe scena de la Romanii au Talent: „Ai cantat din suflet” - VIDEO

Anda Vaciu a venit la Romanii au Talent din dorinta de a-i arata baietului ei de 13 ani, Vladut, ca orice obstacol ai avea, trebuie sa treci peste el.

In ultimii 3 ani nu a putut canta, deoarece i-a murit partenerul de scena si fostul sot. Aceasta a marturisit ca nu mai repetase si nu mai atinsese nicio nota dupa moartea acestuia.

Fosta campioana Europeana la gimnastica, Amelia Racea s-a reprofilat si a descoperit in echilibristica un nou tel. Aceasta i-a impresionat pe juratii de la Romanii au Talent cu momentul ei - VIDEO

Anda a povestit cum, cu cateva zile inainte sa moara, fostul sot si-a luat ramas bun de la ea si a facut-o sa-i promita ca nu se va lasa de cantat. Barbatul a murit innecat intr-un rau.

Adrian Mircescu are un talent innascut de a canta la pian. Vezi cum a evoluat acesta pe scena de la Romanii au Talent: „E o poveste ce faci acolo” - VIDEO

Prin participarea la Romanii au talent a trecut peste o bariera mentala, si a revenit din nou pe scena, impresionandu-i pe jurati cu momentul ei sensibil:

„Ai cantat din suflet si asta ajunge la public foarte bine. Dovada e reactia publicului.”, i-a spus Dragos Bucur.

Articole din aceeasi categorie