14.10.2024
Moldoveanul distins cu 3 titluri prestigioase în Filipine! De ce a ales Vladimir Palancica să poarte ie la ceremonia de decernare - FOTO

Moldoveanul Vladimir Palancica a fost distins recent cu 3 titluri prestigioase în Filipine pentru contribuțiile sale semnificative în comunitățile internaționale. De ce a ales să poarte haine tradiționale la eveniment, află dintr-un articol marca perfecte.md. 

A primit titluri de Ambasador al Păcii, Omul Anului, dar și Cavaler la Manila, în Filipine, la data de 4 octombrie. La ceremonia de decernare a îmbrăcat haine tradiționale moldovenești. 

„Am decis să port haine tradiționale moldovenești la acest eveniment pentru că, voi fi unicul moldovean care am primit aceste tituri nobile și sunt mândru să reprezint Republica Moldova”, a spus Vladimir Palancica.

Frumusețea vine din interior! Nutriționista Irina Aniri ne spune cum putem avea grijă de corpul nostru, dar și de ce suplimente avem nevoie - VIDEO

La eveniment a fost invitat personal de către Regina Maria.

Evenimentul a avut loc în Filipine și a durat 3 zile.

Andreea Marin, fascinată de concertul lui Gabriel Nebunu! Ce impresii a trăit în calitate de prezentatoare a evenimentului aniversar: „În 32 de ani de carieră, rar mi-a fost dat să văd așa ceva…” - VIDEO

În cadrul ceremoniei au fost prezente persoane importante din domeniul: politic, showbizz, diplomați, regi, regine și prințese din mai multe țări.

Vladimir s-a născut în Chișinău, unde a locuit 27 de ani: „În Filipine și Cambodia am finisat construcția unei școli și a unei biserici. De asemenea, compania mea finanțează un spital pentru copii bolnavi de Sida”, a notat moldoveanul.

SURSA FOTO: ARHIVĂ

Articole din aceeasi categorie