16.03.2022
Moldoveanca Natalia Duminica - eliminata de la Survivor Romania: „Mi-e atat de greu sa ma despart de voi"

Natalia Duminica a fost eliminata de la Survivor, in timp ce colegii ei CRBL si TJ Miles au fost salvati de public. Dansatoarea a fost extrem de emotionata si si-a luat ramas-bun de la colegii ei Faimosi cu ochii in lacrimi.

Episodul de ieri-seara a adus inca o veste trista pentru tabara Faimosilor – Natalia Duminica a fost eliminata de la Survivor, in timp ce CRBL si TJ Miles au fost salvati de public. A fost un moment greu, chiar daca dansatoarea se astepta la acest deznodamant, ea fiind accidentata.

Desi intrase recent in competitie, Natalia Duminica a fost nominalizata si, ulterior, eliminata de la Survivor, in urma voturilor telespectatorilor, care i-au salvat pe colegii ei Faimosi. Dat fiind ca fusese accidentata, alegerea publicului a fost una de asteptat, deoarece Natalia nu mai putea performa la capacitate maxima, pentru a-si ajuta echipa. Concurenta a primit vestea cu lacrimi in ochi, dar a aceeptat-o.

Un alt semn de protest la acelasi post TV, monitorizat de Vladimir Putin. Afla cine este jurnalista care a lucrat mai mult de 20 de ani la televiziune si a demisionat - FOTO

„Cred ca e logic, pentru ca simtindu-ma ca nu pot da 100% pe traseu, as simti ca tin echipa pe loc. Nu as rezista o secunda sa nu intru pe traseu, sa nu-mi ajut echipa. Imi doresc sa schimbati ceva, vreau sa castigati. Treziti-va, enervati-va. As vrea sa va dau forta sa castigati cu totii. Va rog, din suflet, fiti tari! Nu-mi dau seama de ce mi-e atat de greu sa ma despart de voi, sunteti ca familia mea.”, a declarat Natalia Duminica, dupa ce a aflat de la Daniel Pavel ca a fost eliminata de la Survivor.

Desi Razboinicii au castigat mai multe confruntari decat competitorii lor Faimosi si par a avea o echipa mai sudata, au ramas si ei fara un om important. Daca Natalia Duminica a fost eliminata de la Survivor ieri, pe 8 martie Razboinicii au pierdut-o pe Ramona Craciunescu. Atunci ea fusese propusa spre eliminare alaturi de Blaze si Relu Panescu. Din pacate, Razboinica a fost cea care a primit cele mai putine voturi din partea telespectatorilor, publicul decizand cine va pleca acasa.

De nerecunoscut! Cum a ajuns sa arate Roman Abramovici, dupa doua saptamani de prigoana internationala - FOTO

La fel ca Natalia, Razboinica a lacrimat la aflarea verdictului, deoarece isi dorea sa mai ramana in concurs.

„Simt ca nu am aratat tot. Conditiile de aici m-au facut sa ma pierd uneori pe traseu, dar aici am descoperit niste oameni minunati, foarte buni si sufletisti', a spus Ramona Craciunescu, plangand.

Articole din aceeasi categorie