12.07.2022
A pozat langa viitoarea sa soacra si a radiat de fericire! Vezi cum a fost surprinsa Anastasia Fotachi alaturi de mama lui Gabriel: „Atat de frumoasa, blanda si grijulie..” - FOTO

Recent, femeia de afaceri Larisa Stati si-a sarbatorit aniversarea, iar cu aceasta ocazie viitoarea sa nora Anastasia Fotachi a publicat o poza alaturi de ea si un mesaj calduros de felicitare. 

Ambele imbracate la patru ace si cu zambetul larg pe buze - asa si-au facut aparitia in cea mai recenta postare a Anastasiei cele doua. 

Desi in curand Larisa si Anastasia vor deveni oficial rude, adevarul e ca relatia lor s-a contruit in timp si s-a consolidat ca fiind una de o prietenie de invidiat, cum rar vezi intre o nora si o viitoare soacra. 

Janet Jackson, invitata surpriza de la Balul Rozelor din Monaco

Se pare ca Anastasia a invatat multe de la Larisa, iar admiratia si respectul pe care i-l poarta nu poate fi trecut cu vederea:„O femeie atat de frumoasa, blanda si grijulie. La multi ani, meriti toata fericirea din lume!”, a scris modelul pentru mama lui Gabriel Stati. 

Ambele au optat pentru rochii de nuante inchise. Anastasia a purtat o rochie negra din satin, iar Larisa una de un bordo inteunecat.

In doar cateva ore, fotografia fetei a strans peste 3500 de aprecieri, iar comentariile de admiratie si felicitare din partea internautilor nu au intarziat sa apara. 

Anastasia Fotachi este una dintre cele mai urmarite tinere din Moldova si se lauda cu peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. Modelul a devenit cunoscut dupa ce a castigat titlul de „Miss Bikini Moldova” in 2015, totodata aceasta urmeaza sa se casatoreasca in aceasta toamna cu omul de afaceri Gabriel Stati.

Intreaga Generatia Z a sarbatorit majoratul alaturi de Iuliana Beregoi! Vezi cum a aratat cel mai asteptat concert al verii, dar si invitatii speciali alaturi de care indragita artista a cantat pe scena - VIDEO

Anastasia Fotachi, despre despartiri de Gabriel Stati si gelozie - Stiri.md  - Stiri.md
Asta da, iubire! Anastasia Fotachi a primit in dar un buchet cat ea de mare

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie