23.03.2021
Emily Ratajkowski, aparitie spectaculoasa la mai putin de doua saptamani dupa ce a devenit mama

Emily Ratajkowski a nascut in urma cu mai putin de doua saptamani, insa semnele sarcinii sunt aproape invizibile.

Modelul de 29 de ani a postat un clip pe contul de Instagram in care apare imbracata in pijama, cu abdomenul la vedere. Chiar daca de-abia a adus pe lume un baietel, Emily arata incredibil, iar decolteul la fel de spectaculos.

Sylvester Apollo Bear ni s-a alaturat. S-a nascut pe 8 martie, in cea mai frumoasa si plina de dragoste dimineata din viata mea”, a scris Emily pe retelele de socializare.

Emily Ratajkowski a dezvaluit in octombrie, in paginile revistei Vogue, ca este insarcinata pentru prima oara. Inca de la inceput, modelul a marturisit ca stie care este prima intrebare care i se va pune, motiv pentru care a oferit deja raspunsul. „Cand eu si sotul meu le-am spus prietenilor ca sunt gravida, prima intrebare dupa Felicitari este, aproape mereu, stiti ce vrei sa fie? Ne place sa raspundem ca nu vom sti sexul pana cand copilul nostru va implini 18 ani si sigur ne va spune atunci”, a scris Emily Ratajkowski in revista. Actrita din „Gone Girl” si actorul Sebastian Bear-McClard s-au casatorit in mare secret in anul 2018. 

Mamele de fete vor intelege! Suada Karkouki - nerabdatoare: "A muncit si tata, ca altfel nu reuseam!" - FOTO

Articole din aceeasi categorie