17.03.2024
Misterul disparitiilor: inainte de Kate Middleton , Printesa Charlene a fost si ea de nevazut timp de 10 luni

Printesa de Wales nu a mai fost vazuta oficial in public din ziua de Craciun, cand aceasta si-a condus familia la Biserica Sf. Maria Magdalena din Sandringham.

Se fac deja trei luni de-atunci si nu sunt semne ca sotia lui William isi va relua aparitiile publice prea curand, prezenta ei nefiind data ca certa nici macar de traditionala sarbatoare Trooping the Colour, care se tine in luna iunie.

O disparitie regala fara precedent pana acum la palatul britanic, care ne aminteste de cazul si mai grav al unei alte printese foarte urmarite, Charlene de Monaco.

Un alt mister ramas fara explicatie chiar si-n ziua de azi este cel care a vazut-o pe Printesa Charlene de Monaco disparand din vizorul public timp de cateva luni in 2021, atunci cand a urmat un tratament medical in Africa de Sud inainte de a se muta la o clinica elvetiana specializata in probleme de sanatate mintala si dependenta.

Imaginile momentului cu Salman Khan, in tandreturi cu o alta femeie: „Cu Iulia de ce nu se pozeaza asa?” - VIDEO

Si atunci, ca si acum, in cazul lui Kate Middleton, am fost asigurati ca totul e bine. Palatul din Monaco a negat in mod constant informatiile din presa despre o separare intre Charlene si sotul ei, Printul Albert, ca motiv pentru absenta ei indelungata.

Una peste alta, Charlene a petrecut nu mai putin de 10 luni departe de viata publica, iar Printul Albert a fost nevoie sa apara singur la evenimentele oficiale si sa aiba, in acelasi timp, grija de gemenii lor, Printul Jacques si Printesa Gabriella.

Pe 22 ianuarie 2022, Charlene si-a sarbatorit singura cea de-a 44-a aniversare, la clinica elvetiana in care se recupera, iar in martie, Palatul a anuntat ca aceasta s-a intors in Principat, dar ca va avea nevoie de timp inainte de a-si relua treptat atributiile oficiale.

Gloria Gorceag - victima unui grav accident de masina. Care este starea de sanatate a interpretei - FOTO

Pe 30 aprilie 2022, Charlene a avut prima sa aparitie oficiala de cand a parasit Principatul, alaturandu-se lui Albert, Jacques si Gabriella la Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco.

Spre sfarsitul acelui an, Albert si-a laudat sotia pentru ca si-a revenit „intr-un mod incredibil” dupa o criza de sanatate indelungata, dezvaluind ca aceasta a avut un „an foarte greu”.

Speram ca scenariul sa nu se repete si cu Kate Middleton si sa nu fim nevoiti sa n-o vedem live timp de aproape un an, cum s-a intamplat cu printesa monegasca.

Articole din aceeasi categorie