17.03.2024
Imaginile momentului cu Salman Khan, in tandreturi cu o alta femeie: „Cu Iulia de ce nu se pozeaza asa?” - VIDEO

Imagini cu Salman Khan in tandreturi cu o alta femeie fac furori pe Instagram si Tik-Tok de cateva zile. Desi acestea sunt niste poze mai vechi, ele au creat rumoare printre fanii din Romania, care s-au intrebat din nou de ce actorul indian nu se afiseaza niciodata public cu Iulia Vantur.

Ajuns la 58 de ani, Salman Khan este unul dintre cei mai apreciati actori de la Bollywood. Celebritatea lui a depasit granitele Indiei si este cunoscut peste tot in lume. Filmele sale au mare succes si in Romania, mai ales dupa ce s-a aflat ca acesta se iubeste cu frumoasa Iulia Vantur.

Cei doi traiesc de ani buni o frumoasa poveste de dragoste foarte discreta. Ani la rand nu au dorit sa dea niciun detaliu despre relatia lor. Foarte rar au aparut la evenimente mondene in calitate de iubiti. Recent s-a speculat ca acestia s-ar fi despartit, dupa ce actorul indian a mers singur petrecerea miliardarului Anant Ambani.

Iulia Vantur a negat insa aceste zvonuri si a marturisit ca era plecata din India la acel moment.

Irina Rimes, surpriza de zile mari pentru o fana care-i canta piesele pe o strada din Chisinau. Ce a facut vedeta cand a vazut-o - VIDEO

„Eram in Romania, eram la mama acasa, eram sa-i vizitez pe ai mei. Plecasem din Dubai unde am avut show-uri si am zis ca daca tot am fost aproape sa merg la parinti. Era cumva stabilit. De fapt, era stabilit ca ei sa vina in Dubai, dar nu au mai venit si a trebuit sa vin eu(...) O sa merg la nunta. Eu interactionez cu oamenii respectivi destul de des, pentru ca sunt foarte din lumea mea. S-a vazut ca a fost un eveniment extraordinar, doar ca atunci eram cu parintii mei”, a spus vedeta la o emisiune tv.

Acum insa Salman Khan este din nou in vizorul fanilor din Romania dupa ce pe retelele de socializare circula niste imagini in care el apare in ipostaze tandre cu actrita indiana Shehnaaz Gill, in varsta de 31 de ani. Imaginile sunt din 2022, iar cei doi apar tinandu-se de mana si chiar se imbratiseaza la un moment dat.

Casa actritei Cara Delevingne a fost distrusa de un incendiu. Acoperisul s-a prabusit - FOTO

„Nu l-am vazut la brat cu Iulia Vantur niciodata”, „Cu Iulia de ce nu se pozeaza asa?”, „Niciodata nu l-am vazut zambind langa Iulia”, „Asta-i actuala iubita a lui Salman”, au spus internautii.

Articole din aceeasi categorie