16.03.2024
Gloria Gorceag - victima unui grav accident de masina. Care este starea de sanatate a interpretei - FOTO

Acum o zi, la data de 15 martie, interpreta de la noi, Gloria Gorceag a suferit un accident. Despre acest lucru a anuntat chiar ea pe social media.

„Pe 15 martie in jurul orei 22:40 in timp ce eu eram la volan, o alta masina a intrat in mine. Am fost constienta pana la momentul impactului, in timpul lui si dupa. Intelegeam perfect ce tocmai si mi s-a intamplat, iar creierul meu si corpul au reactionat dupa reflexe. Am decuplat centura, am deschis portiera si am incercat sa merg, dar n-am putut. Imi amintesc cum au oprit alte masini si mi s-a acordat primul ajutor”, a povestit interpreta.

Gloria a recunoscut ca nu va putea merge cel putin 10 zile: „Scriu asta aici si las aceste imagini ca sa reamintesc ca atunci cand urcam la volan suntem responsabili nu doar de propria viata, ca sunt oameni care merg regulamentar, pur si simplu se duc acasa la familiile lor, la copii. Mi s-a spus ulterior ca soferul care conducea un Mercedes cu motorul 3.2 incerca sa faca drifturi pe strada Vadul Lui Voda mergand la deal. Nu pot sa redau de cate ori am multumit cerului ca eram singura in masina. Un Suzuki Swift pe care l-am condus cu atata drag, e facut zob. In ambulanta, apoi la urgenta, am auzit fraze precum ca am avut mare noroc. Eu inteleg foarte bine ca e o minune ca in acest moment eu scriu acest text. Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel putin 10 zile si voi ramane cu cicatrici, dar sunt infinit recunoscatoare lui Dumnezeu ca copiii mei au mama”.

„Azi trebuia sa am un meci de fotbal, in starea mea de soc, le ziceam medicilor ca trebuie sa merg acasa, ca am un meci dimineata si nu pot sa lipsesc. Imi pare atat de rau ca nu pot fi alaturi de fete azi. Aceste imagini nu cred ca o sa le pastrez mult aici, pentru ca eu vreau sa daruiesc oamenilor doar bucurie, doar vreau sa mai spun o data, volanul masinii nu e o jucarie. Multumesc oamenilor din strada si fetei care m-a tinut de mana pana a venit urgenta, am intrebat-o cum o cheama, mi-a zis: „Marina”. Marina, iti multumesc enorm”, a mai scris ea.

Vezi mai jos imagini de la fata locului:

Kapushon si Sanda Onica s-au despartit? Ce marturisiri a facut interpretul - VIDEO

Gloria Gorceag este o interpreta si prezentatoare din Republica Moldova. Ea si Vitalie Catana s-au casatorit in luna iulie a anului 2017. Cei doi au devenit parintii lui Leo un an mai tarziu, iar in anul 2021 au adus pe lume si cel de al doilea copilas pe nume Oliver.

Articole din aceeasi categorie