13.06.2022
„Miss Ucraina 2021” Anna Nepliah a revenit in tara sa natala

Detinatoarea tilului „Miss Ucraina 2021”, Anna Nepliah, dupa o perioada lunga in care a locuit in strainatate, in sfarsit a mers acasa.

La fel ca si multi ucraineni, Anna Nepliah, de cand a inceput razboiul a mers in strainatate, de unde ajuta cu tot ce putea tara sa. Miss Ucraina a recunoscut ca aceasta perioada a fost foarte complicata pentru ea si din cauza stresului ea a adaugat kilograme in plus. 

Insa, in sfarsit, Anna s-a intors in Ucraina, dupa mult timp. Vestea cea buna modelul a impartasit-o urmaritorilor sai pe pagina sa de Instagram.

„Am o noutate pozitiva - mi-am luat automobilul si ma intorc acasa”, a anuntat Napliah.

Sa fie oare un indiciu? Iubitul renumitei interprete Adele a recunoscut ca vrea sa devina din nou tata. Ce declaratii inedite a facut Rich Paul

Asadar, Anna a fost nevoita sa conduca o distanta foarte lunga si apoi a mers cu trenul. Drumul s-a dovedit a fi dificil si fata a intarziat, asa ca probleme au existat si cu cealalta parte a drumului, pentru ca noaptea, in Ucraina nu functioneaza nimic.

„Nu stiu cum am sa ajung la Kiev, trebuie sa fiu acolo pana la amiaza. Am sa ma gandesc cum si ce sa fac, dar as fi foarte fericita sa ma vad in sfarsit acasa”, a spus Anna. 

Nepliah a fost nevoita sa isi ia ramas bun de la noul sau iubit pentru o perioada nedeterminata de timp. Acestia s-au cunoscut la Bali. 

Trupa ucraineana „Dakh Daughters” a colectat peste un milion de dolari la un concert de caritate, organizat de Sean Penn

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie