13.06.2022
Trupa ucraineana „Dakh Daughters” a colectat peste un milion de dolari la un concert de caritate, organizat de Sean Penn

La Los-Angeles a avut loc un concert de caritate dedicat Ucrainei, unde au fost acumulati mai mult de un milion de dolari pentru ucraineni. 

Actorul de la Hollywood, Sean Penn sustine activ Ucraina din primele zile de razboi si chiar a este gata sa adere la Fortele Armate Ucrainene in orice moment, pentru a apara tara de inamici. 

Fundatia de caritate „CORE”, fondata de Sean Penn si Ann Lee, ajuta acum ucrainenii refugiati. Recent, la Los-Angeles a avut loc un concert de caritate, unde au fost stranse fonduri pentru ucraineni. 

Din redactia stirilor - intr-o regiune istorica din Turcia! Vezi unde se odihneste prezentatoarea Pro TV Valeria Capra si cat de impresionante sunt imaginile postate de aceasta: „Vacanta dictata de ploaie..” - FOTO/VIDEO

Invitatul special al evenimentului a fost trupa ucraineana „Dakh Daughters”. Fetele din formatie au zburat peste ocean pentru a spune tuturor despre razboiul care are loc in tara lor natala. 

Interpretele ucrainene au reusit sa stranga in jur de un milion de dolari pentru refugiatii din Ucraina. Despre acest lucru, o membra a trupei a anuntat pe pagina sa de Facebook.

Chiar daca nu a ajuns pe covorul rosu de la Cannes, pe marele ecran totusi a aparut! Afla ce emotii a avut Ana Tkacenko in timp ce filmul in care ea a jucat rolul principal a fost difuzat la cel mai mare festival cinematografic - VIDEO

„Am avut onoarea sa fim prezente la evenimentul caritabil, care a fost organizat de „CORE”, in frunte cu Sean Penn si Ann Lee, unde am reusit sa strangem peste un milion de dolari. Multumim pentru aceasta sansa unica!”, a scris membra trupei „Dakh Daughters”.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie