13.06.2022
Sa fie oare un indiciu? Iubitul renumitei interprete Adele a recunoscut ca vrea sa devina din nou tata. Ce declaratii inedite a facut Rich Paul

Adele incearca sa ascunda tot mai des detaliile vietii sale personale. Cu toate acestea, toamna trecuta aceasta a recunoscut ca are un iubit. Agentul sportiv Rich Paul a devenit alesul inimii sale, iar relatia lor se dezvolta cu o viteza extraordinara.

Intr-un nou interviu, Rich Paul a vorbit despre cum si-ar dori sa devina din nou tata si intentioneaza sa-si creasca copilul diferit fata de ceilalti trei copii ai sai.

„Eram un tata tanar care conducea o afacere, a fost destul de dificil. Acum m-am maturizat, copiii mei au crescut. Daca se intampla sa am din nou un copil, vreau sa fiu un cu totul alt tata, mai rabdator. Cand dezvolti o afacere, esti mereu pe drumuri, ocupat tot timpul. In acest moment, copiii cresc foarte repede”, a spus agentul sportiv in cadrul unui interviu acordat unui jurnalist de la revista E! News. 

Chiar daca nu a ajuns pe covorul rosu de la Cannes, pe marele ecran totusi a aparut! Afla ce emotii a avut Ana Tkacenko in timp ce filmul in care ea a jucat rolul principal a fost difuzat la cel mai mare festival cinematografic - VIDEO

De asemenea acesta a adaugat: „Am o fiica care este deja la facultate, asa ca da, am devenit tata la o varsta frageda. Dar acum am o alta perioada in viata mea, o alta viziune asupra multor lucruri. Sunt cu adevarat gata sa devin un tata diferit, mai matur”.

In februarie au inceput sa circule zvonuri ca Adele se va casatori in curand. Atunci cantareata a aparut pe covorul rosu al premiilor BRIT Awards cu un inel cu diamante care arata ca un inel de logodna.

Rapperii Magnat si Feoctist uimesc din nou cu o piesa pe masura asteptarilor! Vezi cum suna melodia „Sa ne pricalim”: „Alt nivel, se vede evolutia” - VIDEO

 

Articole din aceeasi categorie