06.06.2023
Milena Munteanu - intr-o vacanta continua! „Decizia a fost luata in patru zile, mi-am gasit aici iubirea vietii mele...” Afla ce schimbari s-au intamplat in viata modelului in ultima perioada - VIDEO

Tanara, carismatica si recent logodita. Milena Munteanu a fost invitata in studio-ul emisiunii O Seara Perfecta.

Milena Munteanu este intr-o vacanta continua, iar de ceva timp ea si iubitul ei se afla in Spania: „Decizia a fost luata in patru zile, mi-am gasit aici iubirea vietii mele si am decis sa plecam impreuna in Spania si deja sa ne mutam acolo”.

S-au oferit premii pentru stil, rafinament si eleganta la Gala Fashion VIP! Vezi cum a avut loc evenimentul mult asteptat, dar si ce tinute au purtat vedetele in acest an - VIDEO

Fiind intrebata si despre cererea in casatorie, Milena a marturisit: „A fost totul repede, asa el a simtit, chiar de ziua mea de nastere a facut cererea in casatorie pe malul marii. A fost ceva extraordinar, nici nu mi-am inchipuit ca va fi atat de repede chiar la lunile astea de inceput, la sase luni de relatie mi-a facut cererea. Asta s-a intamplat foarte repede, nu m-am asteptat atat de repede sa mi se faca propunerea, dar eu am simtit din start, cum am plecat cu el la drum am zis ca el este iubirea mea. Si uite ca el a planificat cererea in casatorie de la doua luni de relatie si nu m-am gandit pentru ca el mi-a zis ca nu v-a fi in Spania. Dar a fost in Spania, pe malul marii, langa casa noastra.”

„El traieste de 10 ani acolo, el e roman, a venit in Moldova si am plecat impreuna in Spania si am cumparat o casa si am ajuns sa traiesc acolo. E foarte frumos acolo, e ca o vacanta tot timpul.”, a mai adaugat Milena.

Irina Bivol s-a reprofilat! Ce profesie a ales sa imbratiseze aceasta si care sunt emotiile pe care le traieste la moment: „O oferta foarte interesanta, absolut in alt domeniu” - VIDEO

Fiind intrebata daca a presupus sau nu cererea in casatorie, Milena a dezvaluit: „Nu am presupus nimic, eu mereu am visat sa fac ziua mea de nastere pe malul marii, el mi-a indeplinit visul meu, am vrut sa fim imbracati la fel, eu cu nuanta albastra si el sa aiba asa un pigment. Nu m-am gandit ca o sa fie ceva mai mult, am zis ca o sa stau cu familia la masa, faca asa cum am vrut eu si iata ca pe drum spre casa s-a intamplat. Era pe malul marii totul amenajat frumos cu petale de trandafiri, sus pe deal erau cred ca peste 70 de oameni care ne asteptau pe noi. Eu cand mi s-a dat jos chestia de ochi, eu credeam din start ca o sa fie o surpriza de la soacra mea si cand am ajuns, el mi-a scos panglica de la ochi si cand m-am uitat spre mare si am vazut inima aia am zis ca nu pot sa cred si am inceput a plange.”

Fiind intrebata cum au reactionat parintii acesteia la vestea cea mare, Milena spunea: „Parintii mei au vazut si postarea pentru ca toti imi scriau mesaje, am postat repede un video si au fost foarte fericiti. Toata lumea m-a felicitat, au fost bucurosi pentru mine pentru ca au stiut ca imi doresc sa fiu linistita, iubita si uite ca au vazut asta si stau foarte linistiti si fericiti toti.”

Milena dupa ce a castigat titlu „Top Model Romania 2022”, a decis ca se retrage din modelling si acum aceasta are planuri marete. „Eu am ajuns la nivelul unde mi-am dorit, eu am castigat concursul si am zis ca deja dupa ce imi ating scopul meu o sa-mi doresc sa-mi deschid un brand al meu. Iar cu mutarea mea in Spania mi-au venit multe idei, am incercat mai multe afaceri sa deschid, dar nimic nu se primeste din prima. Acum este vorba de costume clasice pentru doamne si domnisoare si totodata niste genti facute manual chiar de mine si sper ca in cateva luni sa dau startul.”

De 7-8 luni Milena este in Spania, aceasta a marturisit: „Sunt in Spania de 7-8 luni si cel mai mult imi place clima, este cea mai buna din toata Europa. Lumea este foarte primitoare, buna la suflet si mancarea este foarte buna, se gateste senzational. Si la ei, la spanioli, sunt petreceri, ei toata ziua petrec.”

Cei doi sunt de nedespartit, Milena a povestit: „Noi suntem 24/24 impreuna, pana cand el nu a avut zboruri, nu a fost chemat dar cand o sa fie ceva o sa ma ia cu el peste tot, nu ma lasa acasa, nu exista o zi in care sa nu ma ia cu el peste tot impreuna. Ne sustinem unul pe altul si totul este bine. Eu cred ca cand este o iubire adevarata nu poti sa te saturi sau sa te gandesti ca vreau o cearta ceva nu am avut asa ceva. In astea 8 luni de cand suntem impreuna niciodata nu am zis ca ma duc eu cu fetele sa beau o cafea sau vreau sa stau singura, nu am vrut, cu el peste tot impreuna.”

Sarbatoare in familia Manciu! Vezi mesajul emotionant pe care l-a publicat Olga in mediul online: „Nu iti sunt astazi alaturi fizic, dar...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie