06.06.2023
Sarbatoare in familia Manciu! Vezi mesajul emotionant pe care l-a publicat Olga in mediul online: „Nu iti sunt astazi alaturi fizic, dar...” - FOTO

Astazi, Vladimir, fiul cel mic al sotilor Alexandru si Olga Manciu a implinit frumoasa varsta de 7 ani.

Cu aceasta ocazie, Olga a decis sa-i transmita micutului un mesaj prin intermediul unei postari publicate pe Instagram.

„La multi ani SORELE MEU #manciuvladimir. Iti multumesc pentru tot ce m-ai invatat! Esti un copil cu adevarat special si chiar daca ai abia 7 ani, ai abilitati si calitati demne de un barbat matur. Sunt nespus de fericita sa te am in viata si inima mea.”, a scris Manciu.

Nimic ciudat aici! Doar o iesire banala la biserica pentru Kanye West si sotia sa. Enoriasii, socati - FOTO

Chiar daca in aceasta zi importanta, bloggerita nu este alaturi fizic de Vladimir, sufleteste ea e langa el. „Nu iti sunt astazi alaturi fizic, dar gandul si sufletul e mereu acolo langa tine. Te iubesc enorm de mult Vovicu lui mama”, a mentionat Olga Manciu.

De asemenea, influencerita a publicat si un colaj format din 4 fotografii in care il cuprinde si il saruta dulce pe obraz, pe sarbatorit.

Olga si Alexandru Manciu sunt casatoriti de 11 ani. Acestia ii au impreuna pe gemenii Matei si Damian si pe micutul Vladimir in varsta de 7 ani. Acum, familia Manciu e stabilita cu traiul in Marea Britanie.

Irina Bivol s-a reprofilat! Ce profesie a ales sa imbratiseze aceasta si care sunt emotiile pe care le traieste la moment: „O oferta foarte interesanta, absolut in alt domeniu” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie