12.02.2023
Milan Ilici a uimit jurati de la Romanii au Talent la doar 10 ani: „Mi se pare incredibil” - VIDEO

Milan este un copil de 10 ani, care de la 6 ani s-a indragostit de pian datorita unchiului sau care canta si el la acelasi instrument. Micutul are multe pasiuni si adora sa mearga la concursuri pentru a arata oamenilor talentul cu care a fost inzestrat.

Milan este in clasa a 4-a la Liceul de Muzica Vidu, insa sustine ca nu prea ii place la scoala din cauza doamnei invatatoare. Acesta a mai cochetat si cu modellingul, jucand in diferite reclame, insa nici acest lucru nu l-a fascinat.

Credeai ca asa ceva exista? Tocmai am trait impreuna un moment unic de echilibristica in interpretarea Ramadhani Brothers la Romanii au Talent -VIDEO

Cu toate acestea, pe langa pian, instrument cu care a participat si castigat multe concursuri din Europa, Milan este indragostit si de Univers, planete si meteroriti, dorindu-si sa devina astronaut sau pilot in armata.

Cu o voce de soprana, la doar 11 ani, Elena Turcan i-a lasat pe toti cu gura cascata la Romanii au Talent - VIDEO

A fost inscris la Romanii au Talent de parintii lui si chiar daca nu este pentru prima data cand se afla in fata unui public numeros, copilul are diverse reactii din cauza emotiilor: ii ingheata mainile si ii tremura. Totusi, el a dobandit abilitatea de a controla aceste stari si intra cu bucurie pe scena.

„Mi-a placut pentru ca mi s-a parut ca ti se potriveste. La 10 ani mi se pare incredibil”, a spus Andra despre momentul lui.

Articole din aceeasi categorie