12.02.2023
Credeai ca asa ceva exista? Tocmai am trait impreuna un moment unic de echilibristica in interpretarea Ramadhani Brothers la Romanii au Talent -VIDEO

Ramadhani Brothers este un proiect a doi tineri care s-au intalnit in 2019, atunci cand unul dintre ei isi cauta un coleg de scena. Numele duo-ului provine din cuvantul islamic ”post” si este si prenumele unuia dintre membri.

Cei doi au mai participat la concursuri de talente in Australia si Franta, insa spera ca la noi sa castige. In  perioada pandemiei s-au antrenat intens astfel incat sa se perfectioneze si numarul lor sa devina si mai puternic.

Cu o voce de soprana, la doar 11 ani, Elena Turcan i-a lasat pe toti cu gura cascata la Romanii au Talent - VIDEO

Au o scoala de acrobatie in tara lor, cu peste 100 de elevi care viseaza si ei sa fie pe scena mondiala. Asa ca, daca ar castiga, ar cheltui banii pentru cumpararea de echipamente noi, spera sa isi poata cumpara si propriul teren pentru a-si construi propria scoala de acrobatie.

Visul lor este sa performeze la Cirque du Soleil.

A vrut sa isi infrunte teama si sa impresioneze publicul cu talentul ei, insa nu a avut succes. De ce nu a trecut Rodica Hogea in etapa urmatoare la Romanii au Talent -VIDEO

„Este ceva de domeniul incredibilului ce am vazut, nu cred ca are precedent si nici egal”, a spus Andi.

„Mi se pare extraordinar. Jos palaria!”, a spus Andra.

Articole din aceeasi categorie