12.02.2023
Cu o voce de soprana, la doar 11 ani, Elena Turcan i-a lasat pe toti cu gura cascata la Romanii au Talent - VIDEO

Elena este o fetita de 11 ani care s-a nascut si locuieste in Germania, iar ambii sai parinti sunt romani. Acesteia ii place foarte mult sa cante si potrivit mamei sale, micuta zumzaia melodii inainte sa vorbeasca.

Fetita cu voce de aur si-a descoperit talentul dintr-o intamplare, atunci cand la un concurs regional de canto profesoara ei de pian i-a propus sa incerce sa cante “O mio babino caro”. Desi a refuzat initial, dupa mai multe insistente ale indrumatoarei sale, copila a participat la concurs si l-a si castigat.

Cu doar 2 luni de repetitii in formula actuala, Bianca Zamfir si Iustin Raducanu au impresionat publicul prin dansul lor contemporan la Romanii au Talent - VIDEO

Ulterior, Elena a cantat la o gala de caritate numita  “O inima pentru copii”, foarte importanta in Germania, a fost invitata sa cante la un concert de muzica clasica impreuna cu trupa Opera, care are concerte de muzica clasica in toata Europa de Vest.

Elena crede ca mosteneste talentul  de la un stramos mai indepartat, dar  in orice caz nu de la parintii ei. Tatal sau spune despre el ca el suna ca un magar si mama suna ca o tigaie. Deci, ramane doar stramosul indepartat.

Cel mai fericit moment din viata ei a fost atunci cand a fost impreuna cu toata familia, in Romania, la tara, la bunici, iar bunicul ei a luat-o pe umerii lui ca sa culega merele din livada.

A venit la Romanii au Talent pentru ca s-a gandit ca bunicii ei, care urmaresc cu mult interes emisiunea, s-ar bucura foarte mult. Ba mai mult, bunicul intotdeauna si-a dorit sa o vada pe scena de la Romanii au Talent, iar sezonul 13 i-a oferit aceasta ocazie.

Interpretarea Elenei Turcan a fost una incantatoare, iar juratii au ramas profund impresionati:„Mi se pare incredibil, daca as fi inchis ochii si nu as fi vazut ca e un copil in fata noastra, nu m-as fi gandit niciodata ca tu poti canta asa la varsta ta. Mi se pare ca cine a cantat a fost un om cu foarte multa experienta de scena, care stie sa cante cu pasiune, nicidecum un copi. De unde sa dobandeasca un copil toate atuurile astea? Este de sus, de la Doamne-Doamne, asta inseamna sa te nasti cu acest har. Asa ca drumul tau e scris deja, noi ne-am bucurat ca ne-ai cantat si noua. Sunt sigura ca o sa canti pe cele mai mari scene ale lumii. Asta iti doresc”, a spus Andra profund impresionata.

Articole din aceeasi categorie