07.03.2022
Mila Kunis si Ashton Kutcher au strans peste 15 milioane de dolari, fonduri destinate Ucrainei

Ashton Kutcher si Mila Kunis au strans peste 15 milioane de dolari dupa crearea unei pagini GoFundMe prin care au facut apel la o strangere de fonduri destinate ajutorului umanitar pentru refugiatii ucraineni.

Mila Kunis s-a nascut la Cernauti, in Ucraina, in 1983, si s-a mutat in Statele Unite in 1991.

„Putin, criminal de razboi”. Zeci de activiste Femen din Franta au organizat un flashmob topless prin care au cerut integrarea Ucrainei in UE - FOTO/VIDEO

„M-am considerat intotdeauna un cetatean american, un cetatean american mandru...Insa astazi sunt mai mandra ca niciodata ca sunt ucraineanca”, a declarat starul intr-un mesaj video postat pe Instagram, in care apare alaturi de sotul ei, Ashton Kutcher.

„Evenimentele care s-au petrecut in Ucraina sunt devastatoare. Nu exista loc in aceasta lume pentru acest tip de atac nedrept asupra umanitatii”, a mai spus Mila Kunis.

La randul sau, Ashton Kutcher a afirmat ca fondurile stranse vor fi folosite pentru ajutor umanitar pentru refugiati si pentru ucrainenii afectati de invazia Rusiei in Ucraina.

„Principala provocare in acest moment este de natura logistica. Trebuie sa obtinem locuinte si sa furnizam provizii si resurse in zona”, a mai spus Kutcher. „Sunt mai mandru ca niciodata sa fiu casatorit cu o ucraineanca”, a mai spus actorul american.

Cei doi actori, care s-au casatorit in 2015, au anuntat ca vor face o donatie de 3 milioane de dolari, bani care vor merge in fondul destinat Ucrainei, scopul fiind strangerea sumei de 30 de milioane de dolari. Cei doi colaboreaza in acest demers cu compania de inchirieri de locuinte Airbnb si cu Flexport.org, care organizeaza expedieri de ajutor umanitar pentru refugiati.

O sportiva celebra e acum colonel in armata rusa si e de partea lui Putin: „Pentru cei care nu se tem sa recunoasca”

Articole din aceeasi categorie