17.10.2024
Mila Danilceac, în febra pregătirilor pentru concertul „Acoustic Soul”! Ce surprize îi așteaptă pe spectatori - VIDEO

În cadrul emisiunii O Seară Perfectă, au fost invitați Mila Danilceac și Mahaya, unde au dezvăluit detalii despre concertul pe care îl organizează pe 19 octombrie.

Au mai rămas două zile până la concertul „Acoustic Soul”, organizat de Mila Danilceac: „Va fi un concert doar cu piese proprii, ăsta este conceptul în sine. Vor fi piese proprii, unele auzite pe site-urile noastre de socializare, altele probabil le-ați mai auzit în alte aspecte, dar totodată va fi o reinterpretre nouă, puțin mai diferit, mai interesant, dar totodată nu vor fi doar piese noi, o să fie și remake-urile pe care le avem cu domnul Mahaya și desigur că, Cristina Scarlat a pregătit ceva mai special, dar eu nu voi spune nimic, o să vedeți la concert”.

Mahaya și Mila Danilcec i-au propus Anișoarei Loghin să aleagă o piesă pe care ei să o interpreteze live. Prezentatorea a stat puțin pe gânduri, dar în cele din urmă a ales: „Ce n-aș da”.

Cine este și cu ce se ocupă Nadejda Căpățînă, moldoveanca ce a întors toate scaunele la „Vocea României”! Are două job-uri, unul la Chișinău și altul la București: „De luni până vineri sunt în satul Sireți...” - VIDEO

După interpretarea live a piesei, Mila a notat: „Totul este gata, totul e pus pe roate, ne-a rămas doar să ne alegem hainele și să trecem peste emoțiile care ne așteaptă în următoarele două zile”.

Fiind întrebați cum scapă de emoții, Mila a notat: „Nu scăpăm de ele, noi le trăim, altfel nu avem cum”.

Anișoara Loghin își amintește cu nostalgie de perioada în care a fost reporter politic: „În ziua alegerilor era totul organizat...” - VIDEO

Mahaya a completat: „Este momentul ăsta când fixezi o zi în calendar și tu te gândești cum va fi și cu cât se apropie ziua asta, cu atât emoțiile se intensifică mai mult, anume din cauza că nu știi ce va fi și cum va fi. Dar asta se întâmplă până ajungi pe scenă, odată ce ai ajuns acolo, treci într-o altă dimensiune. Din experiența mea, cu cât am mai multe emoții înainte, cu atât mai bine se pimește concertul”.

Mila a dezvăluit și care este programul concertului: „Noi o să cântăm și separat și împreună, însă ordinea concertului este că domnul Mahaya deschide concertul, după care vom interpreta piesele împreună, voi cânta eu, după Ana Cernicova și Cristina Scarlat”.

Un adevărat parc al giganților, acum și la Chișinău! Unde se află, dar şi cât va dura expoziția, află astăzi, la O Seară Perfectă - VIDEO

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie