13.02.2023
„Mie mi-au dat lacrimile”! De la varsta de 15 ani, mama sa a plecat peste hotare, iar acum a lansat o piesa dedicata parintilor sai. Afla ce a povestit Igor Cuciuc despre noua sa melodie - VIDEO

Piesele sale mereu iti ating strunele sufletului. Invitat in studio O Seara Perfecta a fost interpretul de muzica populara, Igor Cuciuc, care a povestit detalii despre noua sa piesa, dar si despre decizia de a frecventa sala de forta.

Igor Cuciuc a interpretat piesa pe care a lansat-o acum 3 luni si care se numeste „Mamaliga neamului”. Acesta a explicat cum s-a nascut ideea de a lansa un asemenea cantec. „Este o melodie culinara din repertoriul meu la fel ca si „Zeama de gaina”. Deci, ce sa va zic? Eu am luat aceasta idee din viata cotidiana. Ideea cu „Mamaliga neamului” s-a nascut cand ma ducea la socru in ospetie la Floresti. De fiecare data cand ajungeam la Prodanesti socrul imi spunea: „Sa suni sa pun de mamaliga”. Piesa din start am facut-o cu sorcrul cu mamaliga si mai apoi am spus cu textierul Alexandru Vdovicenco sa-i dam o forma mai larga si sa cantam mamaliga neamului. Toate gospodinile cu siguranta gatesc mamaliga bine.”, a povestit Igor Cuciuc.

Intrebat cat de des mai mananca acum mamaliga daca tot s-a apucat de sala, Igor a raspuns: „Am o saptamana. Dupa prima zi am avut febra musculara. Ma dureau toti muschii.”

Artistul a recunoscut ca nu este disciplinat atunci cand vine vorba de sport. „Sincer nu sunt disciplinat cu sportul. Cand am timp ma duc la sala, mai ales in perioada asta rece a anului. In martie incep deja turneele europene, petrecerile. Pentru mine cel mai bun fitness este evoluarea mea in scena pentru ca atunci lucreaza toti muschii.”

Chiar daca in scena este mereu vesel si plin de viata, Cuciuc a recunoscut ca are uneori si momente in care este trist sau fara dispozitie. „Sigur ca sunt momente cand esti prea obosit. Cand oboseala isi spune cuvantul nu ai chef sa zambesti, dar cum am contact cu oamenii, imediat merg si rimele si cantecele. Chiar si colegii imi spun: „Cand ai intrat tu s-a schimbat nunta pe loc.” Nu e modest, dar e placut cand aud asa de la colegi.”, a mentionat el.

„Talentul in orice limba este apreciat...” Vezi cum Irina Rimes interpreteaza piesa „Ce s-a intamplat cu noi” in limba rusa - VIDEO

Recent, Igor Cuciuc a lansat o piesa noua si a venit cu premiera acesteia in cadrul emisiunii „O Seara Perfecta”. „Multumesc mama si tata” a ajuns imediat la sufletele fanilor si astfel a adunat mii de vizualizari pe Youtube, in doar cateva zile.

„A fost o melodie scrisa la comanda pentru mine. Alexandru Vdovicenco - muzica si text; Ion Cater - studio; Cristian Palade. Filmarile au avut loc in raionul Criuleni, satul Slobozia Dusca...”, a povestit artistul despre noua sa melodie.

Moldoveanul Petrica Bivol a fluierat pana a ajuns in etapa urmatoare cu 3 de DA: „Vad un lucru bun”. Cine este juratul caruia nu i-a placut momentul tanarului din Chisinau - VIDEO

Si pentru ca de la varsta de 15 ani, mama interpretului a plecat peste hotarele tarii, acesta se regaseste perfect in versurile noul sau cantec. „Sa stii ca si mie mi-au dat lacrimile. Ma bucur ca am atins strunele sufletelor parintilor. Este un text profund. Mama a plecat. Mama nu te supara ca am filmat cu altcineva. I-am spus mamei ca m-am gandit sa ii fac o melodie special pentru ea, pentru viata ei.”, a spus Igor Cuciuc.

Articole din aceeasi categorie