12.02.2023
Moldoveanul Petrica Bivol a fluierat pana a ajuns in etapa urmatoare cu 3 de DA: „Vad un lucru bun”. Cine este juratul caruia nu i-a placut momentul tanarului din Chisinau - VIDEO

Petru este originar din Chisinau si a venit la Romanii au Talent cu un numar de suierat artistic, insa acesta nu este singurul lui talent. De cinci ani, el activeaza in orchestra “Plai Moldovenesc” ca violinist.

Petrica vine dintr-o familie de oameni talentati: tatal lui este violinist, sora la fel, iar mama este fosta dansatoare de muzica populara intr-un ansamblu folcloric. Inca de cand era mic a descoperit ca ii place sa fluiere datorita unei intamplari care avea sa ii schimbe complet viata: trecand pe langa un felinar, sub fulgii de zapada care cadeau din cer, sora lui a inceput sa fluiere un cantec si tabloul acesta l-a urmarit inca de pe atunci.

De atunci, a  deprins acest obicei de a fluiera orice piesa, iar odata cu trecerea anilor, a inceput sa devina din ce in ce mai bun. Din cate stie el, este cam singurul din Republica Moldova care se ocupa cu suieratul artistic. Are cvartetul lui cu care canta la evenimente in Chisinau. Canta pop-rock, jazz, clasica si putina populara.

Milan Ilici a uimit jurati de la Romanii au Talent la doar 10 ani: „Mi se pare incredibil” - VIDEO

Anul acesta a venit la Romanii au Talent cu gandul de a impartasi oamenilor din emotia suieratului:„Eu iubesc genul asta de momente pentru ca eu toata viata cand auzeam o melodie o fluieram. Retin mult mai usor o melodie daca o fluier si sa intalnesc oameni ca si mine la Romanii  au Talent ma bucura. Eu vad un lucru bun in ce a facut”, a spus Andra.

Vezi video aici.

Articole din aceeasi categorie