30.08.2023
Michaela Berdaga si Veaceslav Zagaevskii, destinatie de lux pentru luna de miere! Unde au evadat cei doi: „Unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le-am vazut vreodata” - FOTO/VIDEO

Michaela Berdaga si Veaceslav Zagaevskii formeaza unul dintre cele mai cunoscute si longevive cupluri de la noi. Dupa ce s-au cununat in aceasta primavara, cei doi au organizat la sfarsitul lunii iulie si nunta mult asteptata.

Si pentru ca traiesc o perioada frumoasa si romantica in viata lor, proaspetii soti Zagaevskii si-au dorit sa viziteze in luna de miere o locatie la fel de romantica.

Este vorba despre Portofino, un mic oras si o faimoasa statiune din nord-vestul Italiei, pe tarmul Mediteranei, la poalele Apeninilor Ligurici. Portofino a fost o destinatie preferata pentru mediile aristocratice si intelectuale din Germania si Marea Britanie inca de la finele secolului XIX.

„Se pare ca vreau sa intru in joc”! Nicolle Trifan nu se opreste aici. Ce dezvaluiri a facut antrenoarea pe pagina sa de Instagram - FOTO

Imagini de poveste din calatoria lor au fost deja facute publice pe retelele de socializare.

Prima destinatie a Michaelei si a lui Veaceslav a fost chiar faimosul port din oras, acolo unde a avut loc o adevarata sedinta foto improvizata.

Nu sunt doar colege, ci si bune prietene. Angelina Jolie si Salma Hayek au iesit in oras cu copiii lor, Valentina si Pax - FOTO

„Postcard from Portofino. One of the most beautiful places I’ve ever seen”, in traducere din engleza: „Carte postala de la Portofino. Unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le-am vazut vreodata”, a scris bloggerita pe Instagram.

Michaela si Veaceslav sunt impreuna de sapte ani. Cuplul isi incanta regulat urmaritorii cu video-uri frumoase, unde isi demonstreaza dragostea. In luna iunie a anului 2021, tanarul a cerut-o in casatorie pe Michaela, intr-un mod foarte romantic. Iar de curand cei doi au devenit sot si sotie.

Irina Rimes si Killa Fonic se mai gandesc unul la altul? Imaginile devenite virale dupa ultimul lor concert la Chisinau - VIDEO

Articole din aceeasi categorie