04.07.2023
„Dar daca financiar vorbind...” Maggy Platon - detalii despre avere! Vezi ce mesaj a postat bloggerita pe pagina sa de Instagram - FOTO

Bloggerita Maggy Platon, a venit cu un mesaj pe pagina sa de Instagram, unde a povestit un incident care i s-a intamplat recent.

Maggy Platon, a impartasit cu urmaritorii sai noile barfe pe care le-a auzit recent despre ea. „Stau parcata cu geamul deschis si chiar langa masina mea se opreste un cuplu si ea ii arata lui in telefon: „o stii pe fata asta? e un fel de blogger, ia uite si masina are, precis e bogata””.

Dupa care Maggy a detaliat subiectul si a scris un mesaj intr-un InstaStory: „Baiatul a avut intr-adevar dreptate, eu sunt foarte bogata. Am o familie mare si frumoasa, am 3 copii, un sot de nota 10, bunei care merita toata admiratia. Si o viata frumoasa, doar ca in spate la tot sta multa munca, dragoste si rabdare”.

„Chiar nu ma asteptam la asta”. Andreea Bostanica s-a mutat la Bucuresti! Vezi cum arata noua ei locuinta - FOTO

Dupa care a venit cu un mesaj mai ironic si a scris: „Dar daca financiar vorbind... Unde e rubla bratan?!”

Maggy Platon sau Magdalena Platon este o bloggerita de la noi care are o comunitate de peste 77 de mii de urmaritori pe Instagram. Platon este casatorita cu fotograful, Sergiu Munteanu.

Nu doar canta, dar si scrie versuri! TOP 3 piese pe care Dara le-a compus pentru alti artisti - VIDEO

Articole din aceeasi categorie