01.07.2024
„Mi-am luat o pauză asumată”! După o perioadă lungă de inactivitate pe plan artistic, rapperul Mani revine în showbiz - VIDEO

Rapperul Mani revine în fața camerelor după ce a luat o pauză bună. În cadrul unui interviu marca O Seară Perfectă, muzicianul a povestit cu ce s-a ocupat în tot acest timp, dar și cum l-a marcat căsătoria.

Interpretul Mani a ales să stea o perioadă departe de tot ce înseamnă scenă și camere: „Mi-am luat o pauză asumată. Am simțit nevoia să fac pauza asta. Am fost activ muzical, în studio, am scris piese în continuare. Nu a trecut o săptămână în care eu să nu mă gândesc la muzică, doar că încă nu le-am scos”.

„A fost o perioadă necesară, pentru mine a fost un pic de reformare, mi-am resetat atitudinile pe care le aveam, m-am uitat dintr-o parte la ele, am descoperit chestii care nu-mi plac și am zis că îmi trebuie o pauză și iată pauza asta m-a ținut binișor”, a adăugat bărbatul.

Nu se lasă ușor cuceriți! TOP-ul celor mai râvniți burlaci de la noi, prezenți la evenimentul Sparkling Grape Cocktail - FOTO

Patru ani și jumătate în urmă, interpretul s-a căsătorit, iar rolul de soț l-a făcut să descopere noi laturi ale sale: „E o nouă etapă, sunt familist, am descoperit noi laturi pe care nu le știam, unele pe care trebuie să le dau la o parte, altele pe care trebuie să le dezvolt”.

Emily Istrati a fost admisă la 11 facultăți din Statele Unite ale Americii! Unde urmează să-și continue studiile interpreta: „Concursul este foarte strict și nu m-am gândit că o să fiu acceptată” - VIDEO

De curând, interpretul a decis să revină și urmează să lanseze mai multe melodii. „Artistic, urmează mai multe piese, pe care vreau să le lansez, între timp, îmi creez acum un grup de oameni cu care să lucrăm împreună pe partea de vizual și parcă începe să se întâmple procesul ăsta, urmează să filmez clipuri, lansări”, a povestit Mani.

Un sezon perfect! Cele mai tari momente din emisiunea „O Seară Perfectă” - VIDEO

Recent, Mani împreună cu câțiva copii, au lansat o piesă despre toate problemele care macină în acest moment planeta, despre poluare, foamete și război. 

SURSĂ FOTO: INSTAGRAM/mani_unu 

Articole din aceeasi categorie