01.07.2024
Emily Istrati a fost admisă la 11 facultăți din Statele Unite ale Americii! Unde urmează să-și continue studiile interpreta: „Concursul este foarte strict și nu m-am gândit că o să fiu acceptată” - VIDEO

Frumoasă, carismatică și deșteaptă - sunt calitățile ce o caracterizează pe interpreta Emily Istrati. De curând, moldoveanca a fost acceptată la facultate în Statele Unite ale Amercii. Despre noul capitol din viața ei, Istrati a povestit fiind invitată de curând în studio la O Seară Perfectă.

Emily a aplicat la 13 facultăți din Statele Unite ale Amercii, iar la 11 dintre ele a fost admisă. În cele din urmă, interpreta a decis să-și continue studiile la New York.

„Am fost admisă la 11. Am aplicat la 13, doar că mie nu prea îmi place să mă laud și atunci nu am vrut să zic că am fost acceptată la 11 dintre ele pentru că aveam impresia că și așa dau multe informații. Apropo, la acel interviu s-au găsit persoane care să-mi zică: „Da! Și eu am fost acceptat la facultatea de dansuri la 56 de universități”. Eu mă bucur dacă a-ți fost acceptați. Spor”, a spus invitata emisiunii O Seară Perfectă.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, marcați de o întâmplare dramatică la care au fost martori în vacanță în Italia: „A venit elicopterul pe plajă, ne-a evacuat…”

Emily Istrati a aplicat doar la facultăți specializate în actorie și muzică, mai recunoaște interpreta.

„Toate sunt în același domeniu. Am aplicat la toate facultățile posibile, înafară de acelea ivy league pentru că acolo este imposibil să absentezi, dar eu doresc să-mi continui cariera atât peste Prut, cât și peste ocean. Pentru aceasta am nevoie de foarte mult timp și înțelegere din partea profesorilor. Dacă aplic la o facultate ivy league nu pot să am această înțelegere pentru că sunt locuri foarte solicitante”, a explicat Istrati.

Un sezon perfect! Cele mai tari momente din emisiunea „O Seară Perfectă” - VIDEO

Pe lângă faptul că a fost admisă la facultate, Emily va primi și bursă:

„Nici nu mi-am dorit să-mi dedic la 101% viață facultății pentru că doresc să-mi dezvolt cariera. Am fost acceptată și la facultăți la care nu credeam că voi fi acceptată vreoată, precum Berkeley. Dar iarăși, am ales această facultate cu un program inovativ care m-a atras foarte mult, rata de admitere e de 8%. Concursul este foarte strict și eu nu m-am gândit că o să fiu acceptată. M-au admis și mi-au dat și bursă într-un final. Eu plec în State în august. Până acum duceam o viață dublă, acum o să duc o viața triplă”.

Emily Istrati este o tânără interpretă din Republica Moldova, în varstă de 19 ani. Aceasta a devenit cunoscută după ce a participat la „Golos Deti” din Rusia, sezonul 6. Emily a mai participat la - „Golos Deti Ucraina” și „Next star”, interpretând „Hora din Moldova”.

Articole din aceeasi categorie