05.05.2021
Meseria ii permite sa isi inteleaga fiica mult mai bine decat alte mame! Psihoterapeutul Cezara Dilevschi vorbeste despre afectiunile pe care le pot avea copiii pe viitor din cauza lectiilor online. „Copiii mai mici foarte mult obosesc, devin irascibili” - VIDEO

Cezara Dilevschi este psihoterapeut, dar si mamica talentatei fetite pe nume Sofia Dilevschi. Cum o ajuta profesia sa isi inteleaga copilul, dar si ce consecinte vor avea acestia de la orele online, femeia povesteste in platoul emisiunii O Seara Perfecta. 

Cezara Dilevschi are un job destul de interesant care o ajuta sa citeasca foarte usor comportamentul copiilor sai. Iar Sofia spune ca deja a inteles ca mama stie mai mult decat in mod normal stiu mamele, o citeste mai profund si mai atent.  

„Da, eu am observat ca mama foarte usor imi citeste gandurile”, zice Sofia. 

Sfat de la Kapushon! Daca ai fluturi in stomac si nu stii ce sa faci cu ei - ineaca-i in coniac. Ce l-a facut pe interpret sa fie asa nemilos - VIDEO

Mama fetitei spune ca meseria o ajuta foarte mult: „Bineinteles, job-ul meu imi permite sa cunosc foarte bine nevoile firesti de dezvoltare. Nu dorinte, dar nevoi, si sunt foarte atenta la ele. Atunci cand aceste nevoi de dezvoltare in orice etapa a varstei sunt bine respectate, auzite, atunci si copilul este extrem de cooperant.”  

Lectiile online sunt o problema grava pentru Sofia si nu doar pentru ea. Cezara povesteste cat de mult pe copii ii va afecta lectiile in regim online pe viitor.

„Noi nu stim cum va afecta in general, vom vedea in timp, nu putem face niste prognoze. Dar ceea ce stim este ca cu siguranta va afecta viitorul picilor. Deja in cabinet vad o triplare a cererilor parintilor pentru copii de diferite varste. Copiii mai mici foarte mult obosesc, devin irascibili, adolescentii care au deja un an de online, au foarte mari probleme la capitolul socializari, anxietate sociala, episoade depresive. S-au schimbat foarte mult acum copiii, ei nu sunt capabili sa perceapa aceasta informatie in asemena mod. A fost un chin pentru toti, dar speram ca se va vaccina populatia si vom reveni la normal.”, a mai adaugat psihoterapeutul. 

1 milion de like-uri in doar 6 minute! Artista care a trecut de la haine largi la corsete si portjartier, pentru Vogue. Pictorialul a starnit un val de reactii

Articole din aceeasi categorie