05.05.2021
1 milion de like-uri in doar 6 minute! Artista care a trecut de la haine largi la corsete si portjartier, pentru Vogue. Pictorialul a starnit un val de reactii

Cantareata americana Billie Eilish a doborat un nou record, de data asta nu pe plan muzical, ci pe Instagram.

Citeste si :  Ludmila Adamciuc si fiica sa, Beatrice, au ajuns la spital in ziua de Pasti, cu peripetii. „Ma ingrozeste doar gandul ca uneori viata noastra depinde de un om incompetent.” 

Coperta revistei britanice Vogue, in care artista apare imbracata intr-un corset, a atins un milion de like-uri pe reteaua sociala in doar 6 minute.

Billie Eilish este insa cunoscuta pentru hainele ei largi, asa ca schimbarea de look a provocat un val de reactii si nu toate favorabile.

Una dintre cele mai apreciate tinere artiste la nivel mondial, Billie Eilish e celebra pentru stilul ei vestimentar. A aparut peste tot in treninguri, hanorace si haine largi, chiar si pe covorul rosu, la evenimente importante sau la interviuri. A provocat insa un val de reactii de toate felurile pe retelele sociale, dupa ce a aparut pe coperta revistei britanice Vogue purtand un corset.

Schimbarea i-a socat pe multi, care nu au uitat ce spunea Billie intr-o reclama pentru o mare casa de moda: „Nu vreau ca lumea sa stie totul despre mine. De asta port haine mari si largi.”

Ei bine, acum a trecut la un corset si, in locul suvitelor verzi este blonda. Asa cum scria cineva pe Twitter, tanara artista a trecut rapid de la fiica cea rebela la Marilyn Monroe. In interviuri mai vechi, artista spunea ca isi ura corpul cand era mai tanara, iar hainele largi o scapau de prejudecati.

In interviul oferit revistei Vogue, artista spune acum ca, citam, “e de preferat sa fim ceea ce simtim ca suntem altfel o sa o luam razna.” Asta nu inseamna ca tanara cantareata a renuntat sa vanda treninguri si hanorace sub marca proprie si nici ca a inceput sa vanda corsete pe site-ul personal.

Billie Eilish nu e singura vedeta de talie mondiala a carei tinuta da nastere unor dezbateri aprige printre fani. Will Smith a postat aceasta fotografie a sa pe retelele sociale, cu mesajul “Sunt in cea mai slaba forma din viata mea”. Cu toate astea, multi l-au aplaudat pe actor pentru curajul sau.

Citeste si :  Una dintre fotografiile care a facut inconjurul planetei s-a vandut cu 400 000 de euro! Care este povestea pozei 
Articole din aceeasi categorie