17.06.2023
Mesajul neasteptat primit de Theo Rose de la mama ei, dupa ce a nascut

Theo Rose a devenit recent mama pentru prima data.

Theo Rose traieste unele dintre cele mai frumoase clipe din viata ei. Artista si partenerul ei, Anghel Damian, au devenit pe 14 mai parinti pentru prima data. Cantareata a nascut un baietel perfect sanatos.

Desi Theo Rose a devenit mama recent recent, ea nu a uitat de comunitatea de pe retelele de socializare. Artista, care inca se afla in spital, le-a impartasit acestora intr-o serie de Instastories, ce mesaj neasteptat a primit de la mama ei, la scurta vreme dupa ce a nascut.

„Lesinati daca va zic! Imi da mama mesaj pe grupul familiei si imi zice sa pun pe o tava niste sare, piper, seminte si zahar ca vin ursitoarele. Eu, bineinteles, am inteles repede, am deprins imediat, am trait la tara in misticism cu totul si m-am conformat. Am sunat sa ne aduca un pliculet de zahar, a venit, zambea doamna asistenta, parea ca si ea stie despre ce e vorba, dar mama a zis ca vin ursitoarele. Anghel m-a ajutat sa pun toate astea asa pe tava, asa gramajoare, gramajoare. Acum s-a intins in pat si m-a intrebat cine sunt ursitoarele”, a transmis Theo Rose pe Instagram.

Cristina Ich cheltuie o avere cand vine vorba de imaginea sa. Afla cat a platit moldoveanca pentru o pereche de cercei de designer - FOTO

Pe contul personal de Instagram, Theo Rose a impartasit cu fanii primele imagini cu baietelul ei. Intr-una dintre imagini este surprins partenerul ei, Anghel Damian, in timp ce il tine in brate pe Sasha Ioan. Fotografiile publicate de artista au fost insotite de un mesaj prin care le face urmaritorilor ei o serie de confesiuni despre experienta nasterii. Desi si-ar fi dorit sa aiba o nastere naturala, vedeta a primit vesti neasteptate de la medici. I s-a spus ca bebelusul are cordonul ombilical in jurul gatului si este prea mare pentru a fi adus pe lume in mod natural. Medicul care a monitorizat sarcina cantaretei a recomandat o nastere prin cezariana. 

„Multumesc tuturor pentru ganduri si mesaje! Sa va bucure Dumnezeu la fel cum ne-a bucurat si pe noi sa vedem cati oameni ne sunt alaturi! Pe scurt, desi va urma si mai pe larg cand ne linistim si adaptam mai bine, a fost o nastere ok, deloc mai cu mot decat alte nasteri. A fost o nastere prin cezariana in cele din urma, desi am fost mai ingrozita de operatie decat de nasterea naturala, am avut incredere in dna. Dr Coravu care mi-a inspirat siguranta si liniste pe tot parcursul sarcinii si a avut dreptate. A fost o operatie pe care am parcurs-o linistit, fara panica sau frica si le multumesc tuturor doamnelor asistente si doamnelor dr. care au luat parte la nasterea noastra.”

In acelasi mesaj, Theo Rose a impartasit si o serie de detalii despre baietelul ei, Sasha, dar si despre refacerea dupa nastere. Artista a vorbit si despre Anghel Damian, tatal fiului ei.

Kanye West si sotia sa continua seria aparitiilor bizare! Bianca Censori, desculta pe strada si cu dresurile rupte - FOTO

„Pana si refacerea se intampla frumos, cu foarte putina durere momentan. Sasha a reusit din prima sa manance de la san, a stiut ce are de facut. E frumusel tare, zdravan, 3 800g si 54 cm. Dumnezeu stie cum a stat bietul copil in garsoniera confort 2 pe care i-am putut-o eu oferi, dar ii multumim ca ne-a ascultat rugaciunile si e sanatos. In sfarsit am inteles si noi cum se simte bucuria asta de parinti. Va multumesc pentru tot ce ati impartasit cu mine in timpul sarcinii. M-ati ajutat sa inteleg ca ce traiesc si gandesc e cat se poate de normal. Despre Anghel vreau sa spun doar ca e o mare binecuvantare in viata mea iar Sasha e foarte norocos ca s-a nascut din asa un om minunat. Dumnezeu sa-l tina sanatos! Si pe noi toti.”

Articole din aceeasi categorie