16.06.2023
Kanye West si sotia sa continua seria aparitiilor bizare! Bianca Censori, desculta pe strada si cu dresurile rupte - FOTO

Ziua si outfitul bizar! Kanye West si sotia sa, Bianca Censori, i-au socat din nou pe trecatorii care le-au iesit in cale. Paparazzii i-au surprins recent pe cei doi pe strazile din LA. Cuplul a mers sa ia pranzul la un restaurant de tip fast-food. 

In timp ce Kanye West a optat pentru deja celebrul tricou negru cu umeri Vetements „Polizei”, Bianca Censori a ales un outfit mai indraznet. 

De data aceasta, partenera de viata a lui Kanye si-a lasat chipul la vedere si nu numai. Pentru aceasta iesire, Bianca a decis sa renunte la pantofi, dar si la lenjeria intima. 

Bianca Censori a aparut pe strada desculta si intr-o pereche de dresuri negre si transparente, fara lenjerie intima. Sotia lui Kanye n-a parut deranjata nici de faptul ca dresurile erau rupte in zona genunchilor.

Horoscop 17 iunie 2023. Dragoste la prima vedere si planuri de viitor pentru unele zodii

Cei doi au luat masa in interior, iar dupa 30 de minute au parasit locatia, potrivit Page Six.

Imaginile s-au viralizat rapid si pe conturile de socializare, iar comentariile au curs valuri. 

Ce i-a adus impreuna pe Irina Rimes si iubitul ei, David Goldcher. Detalii din relatia celor doi: „Am decis ca vom ramane impreuna”

„Fara pantofi, fara pantaloni. Doamne, ce priveliste! De ce ne arati asa ceva? ”, „Pare ca astia doi nu se schimba niciodata! Mereu tricouri polizei si colanti negri”, „E la moda sa umbli asa pana iei o piatra ascutita sub picior”, „Data viitoare o sa iasa doar in chiloti!”, „Doar un cuvant: jenant”, „Vreau sa stiu ce substante intezise folosesc”, „Sunt nebuni”, sunt doar cateva dintre mesajele postate de internauti. 

Articole din aceeasi categorie