14.08.2022
Mesajul lui Ellen DeGeneres, dupa ce fosta sa iubita Anne Heche a murit in urma accidentului auto

Moartea Annei Heche i-a luat pe toti prin surprindere, avand in vedere ca, in prima faza, vestile care veneau contineau si o raza de optimism.

Prinsa in explozia masinii, dupa un impact violent intr-o casa din Los Angeles, actrita in varsta de 53 de ani nu a avut, realmente, nicio sansa.

Mezinul familiei Durbala a implinit 3 anisori! Vezi colectia minunata de poze realizata cu ocazia sarbatorii: „Am meritat sa am un baiat ca tine?!” - FOTO

Ieri aceasta a fost declarata oficial in moarte cerebrala, iar singurul motiv pentru care nu a fost deconectata de la aparate este ca si-a dat consimtamantul pentru donarea organelor, iar medicii stabilesc care dintre acestea mai sunt viabile.

Fosta iubita a vedetei despre care se stia ca era bisexuala si-a exprimat profundul regret in urma mortii violente a acesteia.

Cunoscuta Ellen DeGeneres, in varsta de 64 de ani, a transmis familiei victimei cele mai calde ganduri de compasiune. Fosta prezentatoare a celebrei emisiuni Ellen DeGeneres Show a scris pe Twitter: ”Este o zi trista. Le transmit membrilor familiei Annei Heche, copiilor si prietenilor toata iubirea mea.”

Irina Rimes a facut un anunt ingrijorator pe retelele de socializare! Artista se confrunta din nou cu probleme de sanatate - FOTO

Un alt fost al lui Heche, James Tupper, cu care are un fiu de 13 ani, Atlas, a transmis si el condoleante public.

El a publicat o imagine cu Anne si a scris: ”Te voi iubi pentru totdeauna”.

DeGeneres a fost impreuna cu Heche in perioada 1997 – 2000, dupa care s-a casatorit cu Portia De Rossi, cu care este si in prezent.

Perechea Heche – DeGeneres a fost foarte controversata la vremea respectiva, intrucat faceau parte dintr-o categorie foarte slab reprezentata la Hollywood. Cuplurile de lesbiene nu-si asumau relatia atat de deschis ca acum.

Articole din aceeasi categorie