11.08.2022
Irina Rimes a facut un anunt ingrijorator pe retelele de socializare! Artista se confrunta din nou cu probleme de sanatate - FOTO

Interpreta Irina Rimes a facut recent un anunt ingrijorator pe retelele de socializare. Artista si-a anulat cateva concerte si si-a cerut scuze public de la fanii, dar si de la echipa sa. 

Desi nu a mentionat cu ce probleme se confrunta, Irina Rimes si-a ingrijorat fanii care ii admira atat activitatea artistica, cat si cea de pe retelele de socializare.

Sarbatoare in familia Nataliei Barbu! Fiica interpretei, Vera, a implinit 1 anisor. Vezi cat de mult a crescut micuta, dar si ce mesaj emotionant a publicat femeia in mediul online - FOTO

Vedeta originara din Republica Moldova si-a amanat concertele din Brezoi, Sighisoara si Tasnad, iar in acest sens, dat fiind faptul ca are o relatie speciala cu urmaritorii sai a tinut sa vina si cu o explicatie. 

Irina Rimes - YouTube

Cantareata le-a dat de inteles tuturor faptul ca si-ar fi dorit din tot sufletul sa se a fle alaturi de cei care o admira si ii asculta muzica, insa starea sa de sanatate nu o lasa.

Katalina Rusu - fotografie adorabila alaturi de sot si cele doua fiice ale sale. Afla ce eveniment sarbatoreste interpreta - FOTO

„Azi e o zi trista, pentru ca trebuie sa fac ceva ce am urat din tot sufletul si am evitat mereu cat de mult am putut. Din cauza unor probleme de sanatate, sunt nevoita sa anulez concertele din Brezoi, Sighisoara si Tusnad. Vreau, pe aceasta cale, sa-mi cer iertare de la voi, dar raman cu promisiunea ca ne vom vedea cat de curand posibil”, a scris Irina Rimes pe Instagram.

Recent, paparazzi din Romania au surprins-o pe Irina si iubitul sau in timp ce mergeau la o clinica ginecologica din Bucuresti, acestia sunt siguri ca artista lor preferata se pregateste sa devina mama, iar problemele de sanatate cu care se confrunta sunt legate de acest subiect. 

Irina Rimes, primele declaratii in premiera despre noul sezon "Vocea  Romaniei". L-a luat peste picior pe Tudor Chirila
Articole din aceeasi categorie