13.08.2022
Mezinul familiei Durbala a implinit 3 anisori! Vezi colectia minunata de poze realizata cu ocazia sarbatorii: „Am meritat sa am un baiat ca tine?!” - FOTO

Copilul cel mic din familia Durbala, Dragomir a implinit 3 anisori. Cu aceasta ocazie, parintii au organizat o sesiune foto colorata si vesela pentru a pastra amintiri cu copiii lor.

Atat Olesea cat si Anatol au impartasit imaginile frumoase pe retelele de socializare si au scris cate un mesaj calduros pentru baiatul lor.

„Nasii bogatasii” - Marcel si Kornelia Stefanet au fost dusi acasa cu caruta. Vezi ce tinuta splendida a avut interpreta si cat de bine s-au distrat la nunta - FOTO/VIDEO

„La multi ani, Micul print! Am meritat sa am un baiat ca tine?!
Cred ca da!
Las asta in arhiva Instagramului, ai sa te uiti la pozele astea cand o sa cresti si o sa spui, da mama mea era tare,, nicego,, cand era tanara. Da pana atunci mai este.

Vreau sa fii fericit, si o sa fac tot posibilul ca asta sa se intample
Noi te iubim mult, Dragomirache 

PS: Las si un citat care mi-a placut mult: “Niciodata nu te vei uita in urma la viata ta ca sa spui “Am petrecut prea mult timp cu copiii mei”… – Kimberly Mcleod”, a scris Olesea Svecla.

„Prieteni,
Va multumim din suflet tuturor celor care ati trimis un gand bun in directia noastra astazi! Multumim pentru urari la adresa baiatului nostru Dragomir, care a implinit astazi tocmai 3 ani. Varsta de luat in seama deja, nu?… 

DRAGOMIR inseamna:
DRAGOSTE si PACE!

Va dorim, asijderea, dragoste si pace, sanatate si belsug, noroc si succes.
Sa traiasca sanatosi si Fericiti toti copiii!”, a mentionat actorul Anatol Durbala.

Irina Rimes a facut un anunt ingrijorator pe retelele de socializare! Artista se confrunta din nou cu probleme de sanatate - FOTO

Din imagini se vede ca sesiunea le-a reustit pe masura, copilasii arata in poze sinceri si veseli. Surprinzator este faptul ca toti patru au ochi albastri si se completeaza perfect.

Bineinteles, internautii i-au asaltat cu felicitari si complimente: „Ce cuvinte frumoase! Si ce frumosi sunteti si voi!  Si chiar si nervii aceia care nu apar in poze au farmecul lor. In timp.. La multi ani, om mic”/ „E admirat La multi ani pentru Dragutul nanei si intregii echipe de Durbalei si Sveclute”/ „La multi ani sanatosi, sa ai mereu in drumul tau un soare zambitor, sa ai alaturi chipuri dragi si un inger pazitor, Dragomir! Sa va bucurati familie frumoasa!”

Anatol Durbala si Olesea Svecla s-au casatorit in vara anului 2016, iar in ianuarie 2017, s-a nascut primul lor copil - o fetita pe care au numit-o Cassandra. In 2019, ei au devenit parinti pentru a doua oara, de acesta data, in familia lor s-a nascut un baietel pe care actorii l-au numit Dragomir.

Articole din aceeasi categorie