19.06.2023
Merge pe urmele tatalui sau! Fiul interpretului Ion Paladi a lansat piesa „Sunt fecior de moldovean” - VIDEO

Lucian Paladi, fiul interpretului Ion Paladi si-a sarbatorit ieri, 18 iunie, ziua de nastere. Cu aceasta ocazie, Lucian a lansat piesa „Sunt fecior de moldovean”, pe versurile regretatei Mariana Honceru.

Muzica pentru piesa lui Lucian, a fost compusa de tatal sau, Ion Paladi, iar aranjamentul muzical a fost facut de instrumentistul Corneliu Botgros. 

Un nou succes! Leo Ciobu a fost calificata la cel mai important concurs din domeniul culturismului profesionist. Vezi ce emotii are moldoveanca - FOTO

Tanarul interpret Lucian Paladi a fost acompaniat de Orchestra Nationala de muzica populara „Lautarii” din Chisinau, in frunte cu dirijorul si maestrul Nicolae Botgros. 

De 4 ori a facut inconjurul lumii si nu se opreste aici! Afla cum a reusit Natalia Ciobanu sa viziteze 15 tari cu doar 4 mii de euro: „Anul acesta vreau sa mai fac un ocol al lumii” - VIDEO

Piesa si videoclipul acesteea, a adunat intr-un timp record peste 5,3 mii de vizualizari, sute de aprecieri si zeci de comentarii de sustinere: „Copil dulce. Sa porti cu veselie in viitor numele Paladi. La multi ani, fecior dulce”/„Viitorul muzician, voce frumoasa ca a taticului, felicitari, succese si realizari pe mai departe”/„Superb! Viitorul Ion Paladi. Mult succes, copil drag. Un adevarat talent, care il face mandru, atat pe tatal lui, cat si pe noi”, etc.

Ion Paladi este un interpret de muzica populara din Republica Moldova. A inceput sa cante la varsta de 11 ani, cand isi insotea tatal la nunti.

Articole din aceeasi categorie