05.06.2024
Melodie de-a dreptul emoționantă! Cui îi dedică Roxana noua ei piesă - VIDEO

O frumoasă piesă de dragoste au zămislit-o împreuna Aurel Chirtoaca și Roxana. Mai multe detalii despre colaborarea celor doi artiști află din cadrul unui interviu marca O Seară Perfectă.

Versurile pentru noua piesă au fost compuse de către Aurel Chirtoacă, iar textul îi aparține Vioricăi Nagacevschi. „Este și o premieră. Este o piesă care am scris eu melodia împreună cu Viorica Nagacevschi”, a spus invitatul. „Acest text minunat pe care l-a scris Viorica Nagacevschi a suportat o mică redactare pentru că am vrut niște silabe mai cântabile. M-am gândit cine poate să mă ajute pe mine la miez de noapte și am sunat-o pe Geta Burlacu”, a adăugat Roxana.

Aurel Chirtoacă și a Roxana au decis ca versurile piesei să fie în limba rusă. „Orice limbă are felul său de interpretare. Dacă ar fi în română, ar fi o altă percepție. Mai avem și foarte mulți colegi vorbitori de rusă și cumva vor și ei să asculte... Dragostea sună foarte frumos în vocea Roxanei. A interpretat-o perfect”, a notat invitatul.

Doina Sulac, mesaj plin de dragoste pentru soțul ei: „Ne vom strădui să...” - FOTO

„La cine vă gândiți atunci când o ascultați?”, la această întrebare Aurel a răspuns: „Cumva a rămas că această piesă este o dedicație din vocea Roxanei, dar din partea mea pentru persoanele dragi”.

„În cazul meu, mie atât de mult îmi place să trăiesc sentimentul ăsta. Eu am rezonat cu el. Da, cred că dedic această melodie soțului meu pentru că îl iubesc. De ce nu?”, a menționat Roxana.

Își mai dorește Diana Ballerini copii? Cum a răspuns femeia de afaceri: „Am discutat deja și cu actualul partener...” - VIDEO

Pe lângă faptul că este un artist talentat, Aurel Chirtoacă mai e și un gospodar pe măsură. El crește fructe și legume cu dragoste și dăruire. „Trebuie să facem o emisiune în grădină. Eu pot să vă servesc cu o salată de casă. Noi încercăm să ducem un mod sănătos de viață”, a notat Chirtoacă.

Articole din aceeasi categorie