13.03.2023
Melanie Griffith si Antonio Banderas, reuniti de fiica lor la aproape 9 ani de la divort. Imaginile i-au emotionat pe fani - FOTO

Au trecut aproape noua ani de zile de cand Antonio Banderas si Melanie Griffith au anuntat ca s-au despartit dupa 18 ani de casnicie, insa cei doi au ramas in relatii bune de dragul fiicei lor, Stella, care acum are 26 de ani.

De curand, Griffith a facut publice doua imagini in care apare alaturi de fostul ei sot, Banderas, in varsta de 62 de ani si de fiica lor, Stella.

„Inconjurand-o pe Stella cu dragoste.”, a scris actrita in dreptul fotografiilor inedite.

A mostenit talentul de la parintii sai! Amelia Uzun si-a uimit fanii dupa ce a interpretat live piesa „Just The Two of Us” a lui Grover Washington Jr si Bill Withers - VIDEO

„Seamana atat de mult cu Dakota!”, „E pur si simplu grozava. Arata ca Dakota!”, „Ce frumosi sunteti, nu oricine poate sa ramana in relatii civilizate dupa o separare. Va admir!”, au fost cateva dintre comentariile lasate de internauti.

Stella este fiica lui Melanie Griffith si a lui Antonio Banderas

Stella Banderas este fiica lui Melanie Griffith si a lui Antonio Banderas, care au avut o relatie incepand cu anul 1996, cand lucrau impreuna la pelicula Two Much. Cei doi s-au casatorit in acelasi an la Londra, dupa finalizarea proceselor de divort de Ana Leza, in cazul lui Banderas, si de Don Johnson, in cazul lui Griffith.

Katy Black - momente de sinceritate! Bloggerita a facut dezvaluiri despre fosta sa relatie: „Cea mai mica greutate a mea, cu el intr-o relatie, a fost de 39 de kilograme” - VIDEO

Stella Banderas a si aparut in debutul regizoral al tatalui ei, „Crazy in Alabama”, alaturi de mama ei, in 1999. Casnicia parintilor ei s-a incheiat amiabil in 2015.

Articole din aceeasi categorie