21.07.2022
Melania Trump a fost prezenta la inmormantarea Ivanei Trump. Care este adevarul neintelegerilor dintre cele doua femei: „Nu ne-am putut suporta”

Slujba de pomenire a fostei sotii a lui Donald Trump a avut loc recent la New York.

Ivana Trump, prima sotie a fostului presedinte american Donald Trump, s-a stins din viata la resedinta sa din New York.

Ivana a fost gasita fara suflare in conacul ei. Medicii au citat un atac de cord drept cauza mortii, dar totusi moartea sa este considerata una misterioasa atat de apropiatii sai cat si de internauti.  Ulterior, rezultatele examinarii au aratat ca femeia de afaceri a murit din cauza ranilor in urma caderii de pe scari. Prietena Ivanei a spus apoi ca scarile din casa lui Trump erau intr-adevar foarte abrupte si a sfatuit-o in mod repetat pe Ivana sa le darame sau chiar sa opteze pentru o alta locuinta, insa aceasta nu i-a dat atentie.  

Donald și Melania Trump

Pe 20 iulie a avut loc la New York ceremonia de ramas bun. La ea s-a adunat toata familia: copiii Ivanei si, bineinteles, fostul ei sot, Donald Trump.

Viata ei s-a schimbat la 180 de grade dupa ce s-a mutat in China! Afla povestea Alexandrei Boico, eleva in Hong-Kong care este o iubitoare inraita a culturii asiatice: „China este balanta perfecta dintre cunoscut si necunoscut” INTERVIU

Dar nimeni nu se astepta ca Melania, actuala sotie a lui Trump, sa apara si ea la slujba de pomenire.

Adevarul este ca Melania si Ivana s-au ceartat tot timpul de cand Donald s-a casatorit cu un fost model. Aceasta cearta a ajuns la apogeu cand, in 2017, Ivana s-a declarat public a fi adevarata prima doamna.

„Melania, nu vreau sa provoc gelozie sau ceva de genul acesta, pentru ca sunt prima si adevarata sotie a lui Trump. Sunt adevarata prima doamna!” a spus Ivana in timpul unui interviu pentru Good Morning America.

Aceasta declaratie a infuriat-o pe Melania. Ea a emis rapid o declaratie prin reprezentantul ei, in care a numit-o pe Ivana „disperata dupa atentie”.

Johnny Depp, transformare radicala pentru ultimul sau film! Mai multe vedete au apreciat imaginile - VIDEO

Totodata, se stie ca in ciuda divortului, Ivana si Donald au ramas prieteni apropiati. Este putin probabil ca Melaniei sa-i fi placut asta, de aceea a afirmat de mai multe ori ca nu o suporta pe Ivana.

Donald și Melania Trump
Articole din aceeasi categorie