21.07.2022
Johnny Depp, transformare radicala pentru ultimul sau film! Mai multe vedete au apreciat imaginile - VIDEO

Johnny Depp le-a aratat fanilor sai ce transformare radicala a suferit pentru ultimul sau film. Starul de la Hollywood a primit peste 2,3 milioane de aprecieri in primele 24 de ore de la publicarea imaginilor. Printre persoanele care au fost fascinate de schimbarea lui Depp s-a numarat si celebra Paris Hilton.

Transformarea spectaculoasa a lui Johnny Depp s-a produs in pelicula „Minamata”. Fostul sot al lui Amber Heard a dezvaluit recent procesul impresionant prin care a trecut pentru a intra in pielea jurnalistului Eugene Smith, personaj pe care se bazeaza povestea emotionanta a filmului lansat in 2020.

Nu doar milioanara Paris Hilton a apreciat clipul postat pe Instagram de Johnny Depp. Printre persoanele care au dat like s-a regasit si faimoasa actrita din Friends - Jennifer Aniston.

Schimbarea de look este intr-adevar impresionanta. De altfel, productia independenta „Minamata” a primit recenzii pozitive, iar prestatia lui Depp a fost foarte laudata. Clipul postat de actor pe contul sau de Instagram marcheaza lansarea filmului pe DVD si pe platforma de streaming Hulu.

In ultimul sau film, Johnny Depp il interpreteaza pe fotojurnalistul american Eugene Smith, care a vizitat Japonia in anii 1970 pentru a cerceta efectele otravirii cu mercur in comunitatile de coasta. Filmul este bazat pe fapte reale.

Primul proiect al lui Johnny Depp dupa divort

Actorul Johnny Depp lucreaza in prezent la filmul „Jeanne du Barry”. Pelicula va avea premiera in 2023. Pana atunci, fanii il pot auzi cantand pe starul american. Acesta a lansat la jumatatea lunii iulie un album impreuna cu Jeff Beck.

Drake a plecat in vacanta cu o bloggerita populara. Ce legatura este intre cele doua vedete - FOTO

Denumit „18”, albumul contine 13 piese, printre care si cateva scrise de actor. Tototdata, admiratorii sai se pot bucura de cover-uri de la Beach Boys, Marvin Gaye sau Velvet Underground.

Viata ei s-a schimbat la 180 de grade dupa ce s-a mutat in China! Afla povestea Alexandrei Boico, eleva in Hong-Kong care este o iubitoare inraita a culturii asiatice: „China este balanta perfecta dintre cunoscut si necunoscut” INTERVIU

Articole din aceeasi categorie