13.11.2022
Meghan Markle vrea sa ii faca lui Lilibet un cadou de 410 mii de lire sterline. Afla destre ce este vorba

Lilibet Diana Mountbatten Windsor ar putea mosteni bijuterii in valoare de 410.000 de lire sterline de la Meghan si Printesa Diana.

Fiica lui Meghan Markle, Lilibet, ar putea dobandi o cantitate substantiala de bijuterii cand va fi mai mare. Familia regala este mandra detinatoare a unora dintre cele mai valoroase exponate din lume.

Regalii au, de asemenea, propriile lor pietre pretioase speciale si adesea scumpe. Printesa Charlotte si Lillibet probabil ca le vor mosteni intr-o zi.

Fiica lui Meghan Markle urmeaza sa se aleaga cu cateva bijuterii de la mama ei si cateva piese de la bunica ei, Diana, Printesa de Wales. Potrivit expertilor in bijuterii, suma pe care Lilibet ar putea-o mosteni intr-o zi s-ar putea ridica la 410.000 de lire sterline.

In fruntea listei se afla bratara Cartier de 150.000 lire sterline a Ducesei de Sussex, pe care a purtat-o ​​in ziua nuntii sale cu Printul Harry, de la Castelul Windsor, in 2018. Bratara are 104 diamante taiate stralucitor si 52 diamante taiate bagheta.

O femeie a fost mama surogat pentru fiul ei si sotia lui: „Nu mi-am imaginat niciodata ca voi fi insarcinata la 56 de ani”

Expertul principal in diamante, Maxwell Stone, a declarat pentru The Daily Mirror ca bratara este fabuloasa si Lilibet ar putea decide sa o poarte in ziua nuntii ei.

„In valoare de 150.000 de lire sterline, uimitoarea bratara a lui Meghan este compusa din aur alb de 18K, cu 104 diamante taiate stralucitor in valoare totala de 4,50 carate si 52 de diamante taiate bagheta insumand 5,61 carate. Purtata de Meghan in ziua nuntii ei, aceasta ar fi o piesa incantatoare pentru mostenirea lui Lilibet”.

Fiica lui Harry ar putea mosteni si inelul Duceselor Asprey Aquamarine, care i-a apartinut anterior Dianei, Printesa de Wales.

Britney Spears, dezvaluiri despre problemele de sanatate pe care le-a dobandit in urma cu trei ani: „Nu exista leac!”

Inelul are o valoare estimata la aproximativ 75.000-85.000 de lire sterline si a fost purtat de Diana doar de doua ori. Apoi a fost dat de Ducele de Sussex ducesei pentru nunta lor.

Lilibet ar putea avea si bratara din aur de 25 de mii de lire sterline a bunicii sale. Mama ei a fost vazuta purtand-o la inceputul acestui an la NAACP Image Awards din California.

Libet ar putea obtine, de asemenea, cerceii Cartier de 3.500 lire sterline si ceasul Cartier Tank Francaise al Dianei. Intr-o zi, la ea ar putea ajunge si inelul de logodna al lui Meghan, de 120.000 de lire sterline.

Articole din aceeasi categorie