13.11.2022
O femeie a fost mama surogat pentru fiul ei si sotia lui: „Nu mi-am imaginat niciodata ca voi fi insarcinata la 56 de ani”

O femeie, in varsta de 56 de ani, a fost mama surogat pentru fiul ei si sotia lui. Totul a inceput cand a descoperit ca nora ei nu poate sa faca copii.

Nancy Hauck, in varsta de 56 de ani, stia cat de mult isi doreste fiul ei sa aiba un copil, astfel ca a suferit cumplit cand a aflat ca nora ei nu poate ramane insarcinata. Ea s-a oferit sa fie mama surogat, astfel ca a mers la medic sa faca toate investigatiile. Toti membrii familiei au fost surprinsi cand au aflat ca aceasta poate aduce pe lume un copil la varsta ei.

„Spre surprinderea mea, medicii mi-au spus ca sunt sanatoasa si ca as putea sa o fac si iata-ma aici. Nu mi-am imaginat niciodata ca voi fi insarcinata la 56 de ani sau ca acest lucru va fi posibil, dar este cel mai frumos lucru. Au avut multe lupte cu infertilitatea, dar au avut sapte embrioni pentru a incerca cu FIV si au decis ca vor sa ii foloseasca pe toti.”, a spus proaspata mamica.

Eminem, aparitie rara in public alaturi de fiica sa. Cum arata Hailie in varsta de 26 de ani - FOTO

Cei doi mai au patru copii, insa isi mai doreau. Ei au urmat un tratament de fertilizare timp de 6 ani, din care a rezultat gemenele Vera si Ayva, acum in varsta de trei ani.

Apoi au mai avut un alt set de gemeni, Diseal si Luka, acum in varsta de 11 luni, dar nasterea a fost traumatizanta si Cambria a avut nevoie de o histerectomie, ceea ce a facut-o sa nu mai poata da nastere altor copii, relateaza CANCAN.

„Sarcina a fost foarte asemanatoare cu cea in care l-am purtat pe fiul meu, dar am avut ceva mai multe greturi. Ma simt foarte puternica purtand fiica fiului meu. A fost un pic infricosator, deoarece trecusera 26 de ani de cand nu mai avusesem un copil. Totul a fost un mare salt de credinta. Este remarcabil si un lucru frumos de facut. Cred ca este un lucru destul de rar intalnit.”, a mai spus mama surogat, potrivit Dailymail.

Jeff, fiul lui Nancy, un informatician renumit, a declarat ca: „M-am simtit recunoscator ca am avut o mama atat de altruista si iubitoare [care] a fost dispusa sa faca un astfel de sacrificiu pentru familia mea. Sa fiu tata a fost intotdeauna visul meu, imi ador fiecare dintre copiii mei si imi iau foarte in serios rolul si responsabilitatea de tata al lor”.

Asa arata Bianca Spermezan, superba iubita a lui Denis Roabes de la The Motans. Afla cum a cunoscut-o artistul pe aleasa inimii lui: „E insula mea” - FOTO

Articole din aceeasi categorie