13.11.2022
Britney Spears, dezvaluiri despre problemele de sanatate pe care le-a dobandit in urma cu trei ani: „Nu exista leac!”

A trecut aproape un an de zile de cand Britney Spears se bucura de libertate, de cand a scapat de sub tutela tatalui sau, iar acum artista a vorbit despre problemele cu care se confrunta de cand a fost internata intr-o clinica pentru sanatatea mintala, in 2019.

De-a lungul anilor, chiar si in documentele depuse in instanta, artista a sustinut ca a fost internata in acea clinica impotriva vointei ei si, in plus, in acea perioada a dobandit probleme de sanatate, leziunile nervoase producandu-i dureri de nedescris.

„Dansez in timp acum, Victoria, da. Leziunile nervoase de pe partea dreapta a corpului meu. Nu exista modalitate de vindecare, cu exceptia puterilor lui Dumnezeu, cred. Leziunile nervoase sunt cauzate de lipsa de oxigen din creier. Atunci creierul tau, pur si simplu, se inchide.”, a scris ea in dreptul unui videoclip in care apare dansand.

Totodata, ea a declarat ca s-a ales cu acele leziuni nervoase in „locul acela”, referindu-se la clinica in care a fost internata.

„In acel loc n-am putut sa respir. Leziunile nervoase mi-au paralizat parti din organism. M-am trezit de trei ori in pat si mainile mele erau complet amortite. Nervii sunt minusculi, se simt ca niste ace in partea dreapta a corpului, ajung pana la gat si tamplele ma dor cel mai tare. In ultimii trei ani de cand am iesit de acolo am fost intr-o usoara stare de inconstienta. Parca era prea infricosator sa fiu aici.”, a mai spus ea.

Totodata, cantareata a explicat caatunci cand danseaza, nu simte nicio durere. Ea a mai spus ca acum a descoperit un medicament care permite oxigenului sa ajunga la durere prin gat, iar ochii si capul ei sunt, de asemenea, intr-o stare mai buna.

Valeria Lungu nu poate trece peste despartirea de fostul iubit. Ce declaratii a facut bloggerita

Britney Spears a scapat de tutela anul trecut

Dupa mai multe luni de proceduri legale, un tribunal din Los Angeles a decis vineri sa-i redea controlul asupra vietii personale lui Britney Spears, punand astfel capat tutelei sub care s-a aflat cantareata timp de de 13 ani si pe care ea a considerat-o „abuziva”, relateaza agentiile AFP si EFE, potrivit Agerpres.

„Tutela asupra persoanei si bunurilor lui Britney Spears inceteaza de azi complet. Aceasta este decizia tribunalului”, a declarat judecatoarea Brenda Penny, responsabila cu dosarul.

„Niciodata nu m-am rugat atat de mult in toata viata mea pentru ca un astfel de lucru sa se intample”, a scris marti artista in varsta de 39 de ani pe contul sau de Instagram, subliniind importanta cruciala pe care o are pentru ea decizia tribunalului.

Cantareata obtinuse deja castig de cauza dupa ce tribunalul il suspendase pe tatal sau, Jamie Spears, din rolul de tutore, lucru pe care ea il reclamase de mai multe luni.

Insa ea cerea in primul rand dreptul de a prelua controlul asupra vietii sale personale si anularea dreptului de tutela detinut din 2008 de tatal sau, care invocase tulburarile psihologice manifestate de fiica sa.

Eminem, aparitie rara in public alaturi de fiica sa, Hailie. Cum arata fiica acestuia in varsta de 26 de ani - FOTO

Britney Spears este sustinuta de mai multi ani in eforturile sale de „o armata” de fani care reclamau „eliberarea” idolului lor si care se reunesc in mod regulat in fata tribunalului din Los Angeles in zilele de deliberare.

Articole din aceeasi categorie