25.07.2022
Meghan Markle si primul sot au locuit la 3000 de km departare unul de celalalt. Au divortat dupa doar doi ani de casnicie

Nu multi isi amintesc, dar inainte de a deveni ducesa de Sussex, Meghan Markle a fost casatorita cu Trevor Engelson, intre 2011 si 2013. Desi relatia lor a durat noua ani, lucrurile au inceput sa se degradeze dupa ce au devenit sot si sotie. 

Meghan si Trevor s-au cunoscut in 2004 intr-un bar din West Hollywood si erau impreuna de aproape sapte ani cand actuala sotie a printului Harry devenea cunoscuta gratie rolului lui Rachel Zane din serialul „Suits”. O noua carte scrisa de Tom  Bower „sapa” in trecutul ducesei si ofera detalii „picante”. Conform autorului, primii ani de relatie dintre actrita si producatorul de film au fost cu adevarat de miere. Erau foarte indragostiti si mai tot timpul impreuna. Engelson chiar era alintat de iubita lui cu porecla Trevity-Trev-Trev, scrie Daily Mail, care citeaza informatii din cartea lui Bower.

In 2010, dupa cativa ani in care s-a chinuit sa prinda un rol care sa o aduca in lumina reflectoarelor, Meghan a plecat la New York pentru a filma pilotul pentru „Suits”. La inceputul lui 2011, a inceput filmarea primelor 12 episoade, insa productia s-a mutat in Toronto.

De ziua sa de nastere, Lia Taburcean a facut marele anunt! Interpreta este in asteptarea celui de-al doilea copil. Vezi filmuletul emotionant: „Impartasim toate emotiile cu voi” - VIDEO

Conform lui Tom Bower, Meghan ar fi fost cea mai incantata de mutare si a acceptat sa stea in Canada pe toata perioada filmarilor, in loc sa faca naveta intre Los Angeles, acolo unde locuia cu Trevor, si Toronto. Raceala din relatie incepea sa-si faca simtita prezenta, insa Trevor, pentru a reinnoda lucrurile, a cerut-o de sotie pe iubita lui in Belize.

Mare parte din mariaj, Meghan si Trevor au locuit la 3000 de kilometri departare, pentru ca bruneta juca pe atunci in „Suits”. Conform noului volum aparut, Markle a vazut aceasta distanta ca pe o cale de iesire din casnicie. „Sa plece din Los Angeles si de langa Trevor nu a fost un dezavantaj, le-a spus Meghan producatorilor. Desi era 'angajata' in relatia cu Trevor, nu ii placea sa simta posesivitate. Intr-un fel, Suits a fost calea ei de iesire din relatie”, a scris Bower despre marturisirile pe care Meghan le facea la acea vreme prietenilor ei.

Meghan Markle, casnicie de doi ani inainte de a-l intalni pe printul Harry

Casnicia lui Meghan Markle cu Trevor Engelson a durat doar doi ani, insa relatia cu a fost una care s-a intins pe aproape noua ani. Cei doi s-au cunoscut in 2004, iar la scurt timp au inceput sa iasa impreuna. Dupa sase ani s-au logodit, iar un an mai tarziu, in septembrie 2011, ei s-au casatorit in Jamaica, in cadrul unei ceremonii la care au participat peste 100 de persoane. In 2013, insa, invocand „diferente ireconciliabile”, cei doi au divortat.

Fostul sot al lui Meghan Markle s-a recasatorit si are doi copii

Afla de ce te multumesti intr-o relatie, potrivit zodiei tale

La doar doua saptamani dupa ce Meghan Markle si printul Harry s-au casatorit, Trevor a anuntat logodna cu Tracey, o tanara nutritionist. El a cerut-o de sotie in timpul unei vacante in California, dupa un an de relatie si s-au casatorit in 2019. De la acel moment, acestia au devenit parinti de doua ori.

Articole din aceeasi categorie