25.07.2022
Afla de ce te multumesti intr-o relatie, potrivit zodiei tale

Nu ne dam seama cand ne aflam in aceasta situatie si ne ignoram vocea interioara care ne spune ca nu este in regula. Ne gandim sa acceptam defectele partenerului si sa il iubim neconditionat, fara sa ne gandim ca acest lucru ne face rau.

Toate relatiile necesita efort si capacitatea de a-l face pe cel de langa tine fericit, iar o relatie care te plictiseste si nu te mai face fericita cu siguranta este o relatie la care trebuie sa renunti.

Berbec

Un Berbec va ramane intr-o relatie gandindu-se ca va face acea relatie sa functioneze. Nativii Berbec sunt incapatanati si nu vor sa renunte la cineva sau ceva. Nici macar nu le place ideea ca vor nu imbatrani alaturi de partener. Vor gasi lucruri si activitati prin care ii va apropia de parteneri. Dar uneori nu se rezolva de la sine doar pentru ca iti doresti asta.

Taur

Atunci cand Taurii vor realiza ca se multumesc cu putin intr-o relatie, se vor gandi ca macar nu este o relatie abuziva. Isi petrec foarte mult timp gandindu-se la faptul ca nu au suferit, dar in acelasi timp nu isi dau seama daca le e dor sa fie intr-o relatie sau le e dor de partener.

Cele 5 zodii care mint cel mai bine

Gemeni

Gemenii chiar cred ca partenerul se va schimba la un moment dat. Dar nu poti pune pauza unei relatii si sa astepti ca partenerul tau sa treaca prin niste schimbari. Daca o persoana se schimba, va face acest lucru doar pentru el, si nu pentru ca cineva asteapta asta. Gemenii au nevoie sa se concentreze pe propria persoana si pe dezvoltarea lor, iar daca asta include sa termine o relatie, atunci trebuie sa faca si asta.

Rac

Racii iubesc sa fie intr-o relatie si sa aiba pe cineva care sa-i iubeasca inapoi. Vor sa aiba o familie mare si nu accepta ideea de a nu fi intr-o relatie. Dar sa-ti fie frica sa ramai singura nu este un motiv suficient de puternic de a ramame intr-o relatie care nu te face fericita. Din exterior poate parea lumea perfecta pe care oricine si-o doreste, dar in realitate nu este deloc asa. Un Rac intotdeauna va pastra aparentele.

Leu

Leii isi pun toata increderea in opiniile oamenilor, iar daca familia si prietenii cred ca relatie lor este perfecta, este putin probabil sa distruga aceasta imagine creata. Daca parintii sunt de acord cu partenerul lor sau prietenii cred ca mai intai ar trebui sa iasa la intalniri, se vor simti jigniti, iar atunci vor ramane in relatia respectiva.

Fecioara

Fecioara isi va asuma faptul ca sta intr-o relatie care nu-i aduce satisfactii si vor crede ca nu fac indeajuns de mult si vor gasi o cale prin care vor face relatia sa functioneze. O solutie la care se gandeste este terapia de cuplu. Va munci sa faca tot ce este mai bun pentru partener si se va dedica cu adevarat, dar daca relatia tot nu functioneaza, se va invinovati pentru asta.

Balanta

Balanta se va multumi cu mai putin intr-o relatie doar daca este una fara probleme. Nu vor sa se certe, iar daca asta inseamna mai putina presiune, atunci este in regula.

Vor ca lucrurile sa fie usoare in loc sa faca mereu eforturi ca acea relatie sa functioneze. Daca nu au prea multe lucruri in comun cu partenerul sau nu petrec destul timp impreuna, atunci vor gasi prieteni care sa le satisfaca nevoile.

Sfaturile de care ai nevoie pentru a trece de o despartire, in functie de zodia ta

Scorpion

Atunci cand un Scorpion spune ca face un lucru, va face orice sa-l duca pana la capat. Daca relatia nu este perfecta, asta nu inseamna ca vor renunta. Pot fi extrem de posesivi, iar odata ce o persoana le apartine, este a lor pentru totdeauna. Vor incerca orice doar ca partenerul sa stea langa ei, iar daca asta inseamna sa faca acest lucru la nesfarsit, o vor face.

Sagetator

Sagetatorii sunt optimisti, iar daca partenerul tinde sa-i doboare, vor ramane in acea relatie , crezand ca pot schimba atitudinea partenerului. Uneori, vor sta intr-o relatie doar pentru ca le da siguranta, dar in acelasi timp le da si ocazia sa mearga ori de cate ori vor in calatorii.

Capricorn

Capricornii chiar depun efort ca relatia lor sa fie serioasa, chiar daca asta inseamna sa transforme o relatie de scurta durata intr-una de lunga durata. Uneori, doar vor crea aceasta situatie si se vor obisnui sa traiasca asa. Sunt foarte muncitori si le place sa rezolve probleme si au resursele necesare sa transforme o relatie mediocra intr-una minunata.

Varsator

Un Varsator va sta intr-o relatie care ii ofera mai putine satisfactii doar pentru ca partenerul lor nu se ridica la inteligenta lor. Daca este un bun parinte, atunci se va simte mai confortabil cu acel partener. Daca partenerul ii da posibilitatea de a fi liber, atunci este in regula pentru ei sa stea intr-o relatie care nu este indeajuns de buna.

Pesti

Uneori, Pestii uita cat de incredibili sunt si raman intr-o relatie care nu-i satisface doar pentru ca au impresia ca nu pot face mai mult. In momentul in care are o obligatie pentru cineva, este dificil sa dispara complet din viata partenerului. Din acest motiv, sansele pe care un Peste i le da partenerului sunt foarte multe, chiar daca relatia nu functioneaza inca din prima. Au speranta ca lucrurile se vor imbunatati cu timpul, chiar daca uneori situatia devine tot mai rea.

Articole din aceeasi categorie